ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Βάζει και Ράκιτιτς και Ντεμπελέ στο κόλπο για Νεϊμάρ

Barcelona's Ivan Rakitic (4) celebrates with Ousmane Dembele (11) and an unidentified teammate after scoring a goal against Napoli during the second half of a soccer match Wednesday, Aug. 7, 2019, in Miami Gardens, Fla. Barcelona won 2-1. (AP Photo/Lynne Sladky)
Barcelona's Ivan Rakitic (4) celebrates with Ousmane Dembele (11) and an unidentified teammate after scoring a goal against Napoli during the second half of a soccer match Wednesday, Aug. 7, 2019, in Miami Gardens, Fla. Barcelona won 2-1. (AP Photo/Lynne Sladky) AP

Η Μπαρτσελόνα καταβάλλει την ύστατη προσπάθεια για ν' αποκτήσει τον Νεϊμάρ και βάζει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης τόσο τον Ουσμάν Ντεμπελέ, όσο και τον Ίβαν Ράκιτιτς για να κάμψει την αντίσταση της Παρί Σεν-Ζερμέν.

Καμία εξέλιξη δεν παρατηρήθηκε στη διάρκεια της Τετάρτης (28/8) στο σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Νεϊμάρ. Η Παρί Σεν-Ζερμέν εμμένει στη θέση της και η Μπαρτσελόνα προχώρησε σε νέο έκτακτο συμβούλιο για να επαναπροσδιορίσει την διαπραγματευτική της τακτική.

Τόσο το όνομα του Ουσμάν Ντεμπελέ, όσο και του Ίβαν Ράκιτιτς ακούστηκαν τις περασμένες ημέρες ως πιθανά έμψυχα ανταλλάγματα για ν' ακολουθήσουν το αντίθετο δρομολόγιο από τον Βραζιλιάνο.

Πλέον οι μπλαουγκράνα βάζουν και τους δύο στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης. Και Ουσμάν Ντεμπελέ και Ίβαν Ράκιτιτς, λοιπόν. Σε αμφότερους έχει γίνει γνωστό από την ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας το ενδιαφέρον της, κι από αυτήν της Βαρκελώνης ότι δεν είναι στην πρώτη γραμμή των πλάνων του Ερνέστο Βαλβέδε.

Ήδη ο ατζέντης του πρώτου, Μουσά Σισοκό, έχει μεταβεί στο Παρίσι για να λάβει μέρος στις διαπραγματεύσεις. Δεν μένουν παρά λίγες ώρες για την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου και το θερμόμετρο έχει ανέβει στα επιτελεία των δύο ομάδων.

Photo credits: AP Photo/Lynne Sladky

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ