ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Mundo Deportivo: "Ο Γκριεζμάν θέλει να πάει στη Μπαρτσελόνα"

Atletico forward Antoine Griezmann after scoring his side's second goal during a Group A Champions League soccer match between Atletico Madrid and Monaco at the Metropolitano stadium in Madrid, Wednesday, Nov. 28, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Atletico forward Antoine Griezmann after scoring his side's second goal during a Group A Champions League soccer match between Atletico Madrid and Monaco at the Metropolitano stadium in Madrid, Wednesday, Nov. 28, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Αντουάν Γκριεζμάν δεν απολαμβάνει την παραμονή του στην Ατλέτικο και θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στη Μπαρτσελόνα, έχοντας ήδη έρθει σε επαφή με τους "μπλαουγκράνα". Αυτό είναι το πρωτοσέλιδο της "Mundo Deportivo" την Τρίτη (19/3).

Η ισπανική εφημερίδα "Mundo Deportivo" αποκαλύπτει στο πρωτοσέλιδο της Τρίτης (19/3) την επιθυμία του Αντουάν Γκριεζμάν να φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, ο Γάλλος επιθετικός θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα της Μαδρίτης.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη σελίδα αναφέρονται τα εξής: " Ο Γκριεζμάν θέλει να πάει στη Μπάρτσα. Ο Αντουάν δεν απολαμβάνει να παραμένει ροχιμπλάνκο και έχει ήδη επικοινωνήσει με τη Μπαρτσελόνα. Για τους μπλαουγκράνα είναι άσος στο μανίκι: Ποιότητα και σταθερή τιμή (120)".

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την εθνική Γαλλίας έχει συμβόλαιο στην Ατλέτικο μέχρι το 2023. Φέτος σε 39 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχει σημειώσει 18 γκολ. Η ομάδα του αποκλείστηκε από τους "8" του Champions League μετά το 3-0 από τη Γιουβέντους, ενώ στη La Liga βρίσκεται στο -10 από την πρώτη Μπαρτσελόνα και είναι στη δεύτερη θέση.

Στους "ροχιμπλάνκος" αγωνίζεται από το 2014, όταν και είχε πάρει μεταγραφή από τη Ρεάλ Σοθιεδάδ. Με την εθνική του ομάδα ο αριστεροπόδαρος επιθετικός έχει παίξει 67 φορές και έχει πετύχει 26 γκολ.

AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ