ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Νάπολι - Μπαρτσελόνα: Αποβλήθηκε με δυο κίτρινες στην ίδια φάση ο Βιδάλ

Barcelona's Arturo Vidal, left, receives the red card during the Champions League, Round of 16, first-leg soccer match between Napoli and Barcelona, at the San Paolo Stadium in Naples, Italy, Tuesday, Feb. 25, 2020. (AP Photo/Andrew Medichini)
Barcelona's Arturo Vidal, left, receives the red card during the Champions League, Round of 16, first-leg soccer match between Napoli and Barcelona, at the San Paolo Stadium in Naples, Italy, Tuesday, Feb. 25, 2020. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Ο Αρτούρο Βιδάλ αποβλήθηκε ανόητα με δυο κίτρινες στην ίδια φάση του 88ου λεπτού του ματς του Σαν Πάολο και θα χάσει τη ρεβάνς της Μπαρτσελόνα με τη Νάπολι (18/3, 22:00) για τους 16 του Champions League. (VIDEO)

Η Νάπολι άνοιξε το σκορ με το ιστορικό γκολ του Μέρτενς, αλλά ο παίκτης με τις λιγότερες επαφές στο πρώτο ημίχρονο, Γκριεζμάν, ισοφάρισε σε 1-1 κι έδωσε στην Μπαρτσελόνα προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Champions League.

Στη ρεβάνς (18/3, 22:00) του Καμπ Νόου η Μπαρτσελόνα δεν θα έχει στη διάθεσή της ούτε τον Σέρχιο Μπουσκέτς, ούτε τον Αρτούρο Βιδάλ ο οποίος ανόητα αποβλήθηκε με δυο κίτρινες κάρτες στην ίδια φάση στο 88ο λεπτό.

Αποχώρησε τραυματίας και ο Ζεράρ Πικέ, για τον οποίο η ανησυχία επικεντρώνεται κυρίως στο clasico της Κυριακής (1/3, 22:00) με αντίπαλο τη Ρεάλ. Βέβαια όλα τα βλέμματα επικεντρώνονται στην ανοησία του Χιλιανού.

Ο Αρτούρο Βιδάλ αντίκρισε δυο κίτρινες κάρτες στην ίδια φάση στο 88ο λεπτό. Την πρώτη για το μαρκάρισμα στον Μάριο Ρουί και τη δεύτερη για τη συμπλοκή του με τον 28χρονο Πορτογάλο μπακ της ομάδας του ιταλικού Νότου.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ