ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Αμπρέου "έψηνε" τον Σουάρες ν' αφήσει την Μπαρτσελόνα για τη Νασιονάλ

Uruguay's Luis Suarez, left, and Sebastian Abreu celebrate a goal against Chile during a World Cup 2010 qualifying soccer match in Montevideo, Sunday, Nov. 18, 2007.(AP Photo/Matilde Campodonico)
Uruguay's Luis Suarez, left, and Sebastian Abreu celebrate a goal against Chile during a World Cup 2010 qualifying soccer match in Montevideo, Sunday, Nov. 18, 2007.(AP Photo/Matilde Campodonico) AP

Ο πρώην επιθετικός του Άρη, Λόκο Αμπρέου, βρέθηκε κοντά στον πάγκο της Νασιονάλ κι όπως αποκάλυψε είχε συνομιλίες με τον Λουίς Σουάρες για ν' αφήσει την Μπαρτσελόνα και να επιστρέψει στο Μοντεβιδέο.

Ο Σεμπαστιάν Αμπρέου δεν έχει στο μυαλό μόνο πώς θα καταρρίψει κάθε ρεκόρ, έχοντας φορέσει στην καριέρα του τη φανέλα 29 (!) διαφορετικών ομάδων.

Ανάμεσα, φυσικά, σ' αυτές και του Άρη. Ο Ουρουγουανός πρώην φορ των κίτρινων διανύει το 43ο έτος της ηλικίας του και σκέφτεται ήδη το επόμενο βήμα.

Την προπονητική. Άλλωστε παίκτης-προπονητής είναι αυτή τη στιγμή στην Μπόστον Ρίβερ. Ο Λόκο - όπως είναι ευρύτερα γνωστός - βρέθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Νασιονάλ.

Ωστόσο η ομάδα του Μοντεβιδέο επέλεξε τον Γκουστάβο Μουνούα για να διαδεχθεί τον Άλβαρο Γκουτιέρες. Ο Αμπρέου όπως παραδέχθηκε σε συνέντευξη στην πατρίδα του "έψηνε" τον πρώην συμπαίκτη του σε εθνική Ουρουγουάης και Νασιονάλ, Λουίς Σουάρες, να επιστρέψει στην πατρίδα τους και την ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του.

"Όταν απομακρύνθηκε ο Γκουτιέρες από τη Νασιονάλ, ήμουν υποψήφιος να τον διαδεχθώ στον πάγκο. Πήρα τον Σουάρες τηλέφωνο και του είπα να έρθει εάν με προσλάμβαναν.

Μου είπε ότι θα το έβλεπε γιατί έχει συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα κι ότι έπρεπε να το συζητήσει με τη σύζυγό του, Σοφία (Μπάλμπι). Μου είπε ότι θα το έβλεπε σοβαρά εάν γινόμουν εγώ προπονητής. Θα ήταν μεγάλη πρόκληση", υποστήριξε ο Σεμπαστιάν Αμπρέου.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του ο Λουίς Σουάρες το σκέφτηκε σοβαρά. Στο παρελθόν ο 33χρονος φορ της Μπαρτσελόνα έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να κλείσει την καριέρα του - όταν φθάσει αυτή η στιγμή στην πατρίδα του.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ