ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

"Ο Γκαγιάρδο αναλαμβάνει την Μπαρτσελόνα το Δεκέμβριο"

Marcelo Gallardo, coach of Argentina's River Plate, holds the ball during a Copa Libertadores soccer game against Peru Alianza Lima in Buenos Aires, Argentina, Thursday, April 11, 2019. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Marcelo Gallardo, coach of Argentina's River Plate, holds the ball during a Copa Libertadores soccer game against Peru Alianza Lima in Buenos Aires, Argentina, Thursday, April 11, 2019. (AP Photo/Natacha Pisarenko) AP

Ο Βαλβέρδε βρίσκεται υπό πίεση μετά τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα, με τον Γκαγιάρδο να εμφανίζεται ως φαβορί για να αναλάβει τον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Η ισοπαλία με την Σλάβια Πράγας (0-0) για το Champions League έφερε ξανά μεγάλη εσωστρέφεια στο εσωτερικό της Μπαρτσελόνα. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε βρίσκεται υπό πίεση, η αμφισβήτηση είναι μεγάλη προς το πρόσωπό του, με τον ισπανικό τύπο να αποκαλύπτει τα ονόματα που θα μπορούσαν να τον αντικαταστήσουν.

Σύμφωνα με την "AS" και πληροφορίες του Αργεντινού προπονητή και τηλεοπτικού σχολιαστή, Κλαούντιο Μπόργκι, ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο θα είναι ο επόμενος προπονητής των "μπλαουγκράνα" και μάλιστα πολύ σύντομα. "Ο Γκαγιάρδο θα είναι ο επόμενος προπονητής της Μπαρτσελόνα από τον Δεκέμβριο. Είναι ήδη μέσα στους καλύτερους προπονητές του κόσμου. Αυτό προκύπτει από έγκυρες πηγές και μάλιστα από διαφορετικές πλευρές".

Πάντως, μέχρι στιγμής η Ρίβερ Πλέιτ αρνείται να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα για τον προπονητή της, αφού με τον 43χρονο τεχνικό στο τιμόνι του συλλόγου, η Ρίβερ περνά ένδοξες μέρες αποδίδοντας όμορφο ποδόσφαιρο αλλά κατακτά και τίτλους.

Το όνομα του Γκαγιάρδο για τους Καταλανούς ακούγεται εδώ και αρκετό καιρό στην Αργεντινή και όσο η Μπαρτσελόνα δεν θα βρίσκει την ταυότητά της τα πράγματα θα γίνονται όλο και πιο δύσκολα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Photo Credits: AP/ Natacha Pisarenko

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ