ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μέσι έχει βάλει περισσότερα γκολ με φάουλ απ' όλους τους "μεγάλους" τα τέσσερα τελευταία χρόνια!

FC Barcelona's Lionel Messi looks on during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Betis at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Nov. 11, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi looks on during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Betis at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Nov. 11, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Λιονέλ Μέσι από το 2014 και μετά έχει πετύχει 19 γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, περισσότερα από τους περισσότερους συλλόγους στην Ευρώπη.

Το βράδυ του Σαββάτου (08/12) ο Λιονέλ Μέσι πέτυχε ακόμα δύο εκπληκτικά τέρματα με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ κόντρα στην Εσπανιόλ. Αυτό ήταν το 19ο τέρμα που πετυχαίνει ο Αργεντινός με απευθείας χτύπημα από το 2014 και μετά.

Η μοναδική ομάδα από τα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που έχει πετύχει περισσότερα γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ είναι η Μπαρτσελόνα, επειδή φυσικά έχει τον Αργεντινό στο ρόστερ της.

Όλες οι υπόλοιποι μεγάλοι σύλλογοι των σημαντικών πρωταθλημάτων έχουν πετύχει λιγότερα στο ίδιο χρονικό διάστημα. Η Γιουβέντους είναι δεύτερη με 18, η Ρεάλ, η Λιόν και η Ρόμα έχουν 14, η Μπάγερν 13, η Σαμπντόρια, η Μονακό και η Παρί 12 και η Τσέλσι, η Λίβερπουλ και η Μίλαν 11.

Αν μη τι άλλο πρόκειται για ένα εντυπωσιακό κατόρθωμα για τον Αργεντινό!

Δείτε σε βίντεο τα δέκα καλύτερα τέρματα του Αργεντινού με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ