ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μέσι μπορεί να φύγει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα το 2020!

Barcelona forward Lionel Messi reacts during the Champions League Group B soccer match between Tottenham Hotspur and Barcelona at Wembley Stadium in London, Wednesday, Oct. 3, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Μέσι AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Μπορεί η συνεργασία του Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα να επεκτάθηκε μέχρι το 2021, αλλά ο Αργεντινός μπορεί να φύγει - όχι για τοπ ομάδα - το 2020! Γι' αυτό και στη Βαρκελώνη "τρέχουν" γι' ακόμη μία ανανέωση, μέχρι το 2022.

Στις 25 Νοεμβρίου 2017 η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Λιονέλ Μέσι μέχρι το 2021, "εκτοξεύοντας" τη ρήτρα αποδέσμευσής του στα 700.000.000 ευρώ!

Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου η "Mundo Deportivo" βάζει "φωτιά" με την αποκάλυψή της. Ο Αργεντινός σταρ, του οποίου τις ηγετικές ικανότητες αμφισβήτησε ο Ντιέγκο Μαραντόνα, μπορεί ν' αποχωρήσει ελεύθερος από τους "μπλαουγκράνα" για να πάει σε άλλη ομάδα που δεν θεωρείται τοπ-επιπέδου το 2020 ως ελεύθερος! Αυτό προβλέπεται με βάση ειδικό όρο που υπάρχει στην υπογεγραμμένη μεταξύ των δύο πλευρών συμφωνία.

Ο Μέσι μπορεί να φύγει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα το 2020!

Το μυαλό όλων, προφανώς, πάει στη... Νιούελς Ολντ Μπόις. Ο 31χρονος Αργεντινός έχει δηλώσει πολλές φορές ότι θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στη ομάδα της γενέτειράς του, Ροσάριο. Άλλωστε, από τα τμήματα υποδομής της "λέπρα" έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Η ομάδα της Βαρκελώνης θέλει να προλάβει ένα τέτοιο ενδεχόμενο. "Τρέχει" τις διαδικασίες γι' ακόμη μία ανανέωση της συνεργασίας της με τον "Pulga". Μέχρι το 2022 δηλαδή, όταν θα είναι 35 ετών. Εάν τελικά συμβεί αυτό, θα είναι η ένατη ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ