ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Νεϊμάρ θα περιμένει τη Μπαρτσελόνα ως τις 20 Αυγούστου

Brazil forward Neymar speaks with a teammate in the first half of a soccer match against El Salvador, Tuesday, Sept. 11, 2018, in Landover, Md. (AP Photo/Patrick Semansky)
Brazil forward Neymar speaks with a teammate in the first half of a soccer match against El Salvador, Tuesday, Sept. 11, 2018, in Landover, Md. (AP Photo/Patrick Semansky) AP PHOTO/PATRICK SEMANSKY

Σύμφωνα με τη "Mundo Deportivo" ο Νεϊμάρ θα περιμένει τη Μπαρτσελόνα ως τις 20 Αυγούστου, αλλιώς θα εξετάσει ακόμα και την προοπτική να αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Νεϊμάρ δεν θέλει να συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν και το έχει διαμηνύσει σε όλους τους τόνους. Έπειτα από δυο σεζόν στη γαλλική ομάδα, θέλει να επιστρέψει στην Ισπανία.

Ο Βραζιλιάνος επιθυμεί να φορέσει και πάλι τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, η οποία με τη σειρά της κάνει ό,τι μπορεί για να τον φέρει πίσω, όμως δεν είναι εύκολη υπόθεση, ούτε λίγα τα χρήματα που απαιτούνται για ένα τέτοιο deal.

Όπως αναφέρει η "Mundo Deportivο", o Νεϊμάρ είναι διατεθειμένος να περιμένει τη Μπαρτσελόνα ως τις 20 Αυγούστου, αλλιώς θα εξετάσει ακόμα και την προοπτική να αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο ίδιος ψηφίζει Βαρκελώνη, αλλά δεν αποκλείει και τη μισητή αντίπαλο.

Ο Νεϊμάρ πιέζει από την πλευρά του για να τελειώνει η υπόθεσή του, κρατώντας βέβαια τις πόρτες ανοιχτές. Οι Καταλανοί έχουν βέβαια τη δική τους στρατηγική, περιμένοντας την Παρί, η οποία με τη σειρά της δεν θέλει να κρατήσει έναν παίκτη... φευγάτο.

Όσο για τη Ρεάλ, περιμένει στη γωνία για να κάνει τη δική της κίνηση. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ τον ήθελε στο "Μπερναμπέου" εδώ και χρόνια, από τότε που ο Βραζιλιάνος ήταν στη Σάντος και μετακόμιζε εντέλει στο "Καμπ Νόου". Να δούμε τελικά αν θα φορέσει τα λευκά με καθυστέρηση έξι ετών.

AP Photo/Patrick Semansky

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ