ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

O Σουάρες έχει σκοράρει απέναντι σε όλες τις ομάδες στο πρωτάθλημα

FC Barcelona's Luis Suarez celebrates after scoring his opening goal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Eibar at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Jan. 13, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Luis Suarez celebrates after scoring his opening goal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Eibar at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Jan. 13, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Λουίς Σουάρες με το τέρμα που πέτυχε απέναντι στην Βαγιαδολίδ στην νίκη της Μπαρτσελόνα με 5-1 έχει βρει δίχτυα απέναντι σε όλες τις ομάδες που έχει αντιμετωπίσει στην La Liga.

Η Μπαρτσελόνα πέρασε ένα άνετο βράδυ απέναντι στην Βαγιαδολίδ και νίκησε με το εμφατικό 5-1. Οι ποδοσφαιριστές του Ερνέστο Βαλβέρδε έκαναν ότι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο και συνέχισαν να απολαμβάνουν την κορυφή της La Liga με 22 βαθμούς.

Μπορεί τα φώτα να τράβηξε ο Λιονέλ Μέσι με τα δύο γκολ που σημείωσε ξεπερνώντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο στα γκολ σε συλλογικό επίπεδο, αλλά και με το καταπληκτικό φάουλ που σκόραρε φτάνοντας τα 50 τέρματα στην καριέρα του από στημένες φάσεις, όμως κάτι εξίσου αξιοσημείωτο πέτυχε και ο Λουίς Σουάρες.

Ο Ουρουγουάνός σημείωσε το πέμπτο τέρμα των "μπλαουγκράνα" διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. Με το γκολ αυτό έχει βρει δίχτυα απέναντι σε όλες τις ομάδες που έχει βρει μπροστά του με την φανέλα της Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα.

Η Βαγιαδολίδ ήταν το 27ο "θύμα" του 32χρονου "killer", που δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα ενόψει των δύσκολων αγώνων που έρχονται.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ