Σε δημοσίευμα της Mirror φιλοξενείται ο Τσάβι και εκφράζει την άποψή του για το ποιοι παίκτες μπορούν να διαδεχθούν τον Μέσι στην κορυφή του ποδοσφαιρικού πλανήτη.

Λιονέλ Μέσι και Τσάβι συνυπήρξαν στην Μπαρτσελόνα την περίοδο που για πολλούς η Μπάρτσα έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο της ιστορίας της. Για τον πάλαι ποτέ "εγκέφαλο" της μεσαίας γραμμής των Καταλανών, ο Αργεντινός είναι ο καλύτερος όλων των εποχών, όπως δήλωσε στην αγγλική Mirror.

ADVERTISING

Από εκεί και πέρα, όμως, ο Τσάβι δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε πιθανούς διαδόχους του Μέσι. Υποψήφιους διεκδικητές της κορυφής του ποδοσφαιρικού κόσμου. Τέσσερις κατονόμασε ο σπουδαίος μέσος.

Πάμε να τους δούμε. Συγκεκριμένα, λοιπόν, ο Τσάβι είπε: "Βλέπεις τους νεότερους που μπορούν να στεφθούν ως οι καλύτεροι στον κόσμο και βλέπεις Νεϊμάρ, Εμπαπέ, Σαλάχ και Στέρλινγκ".

ADVERTISING

Για τον Άγγλο, μάλιστα, ο Τσάβι συμπλήρωσε: "Ο Στέρλινγκ προηγείται αυτή τη στιγμή. Πάντα ήταν καλός παίκτης, επικίνδυνος, αλλά υπό τον Γκουαρδιόλα έγινε ένας από τους καλύτερους του κόσμου".