ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Βαλβέρδε τον άφησε στον πάγκο και ο Βιδάλ ξέσπασε στο Instagram!

FC Barcelona's Arturo Vidal takes part in a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Tuesday, Aug. 7, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Arturo Vidal takes part in a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Tuesday, Aug. 7, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον Αρτούρο Βιδάλ μόνο στα τρία τελευταία λεπτά του αγώνα με την Τότεναμ και ο Χιλιανός μέσος έδειξε τη δυσφορία του μέσω των social media...

Η Ίντερ τον γλυκοκοίταζε για μήνες όμως το περασμένο καλοκαίρι ήταν η Μπαρτσελόνα η μεγάλη νικήτρια στη μάχη της απόκτησης του Αρτούρο Βιδάλ από την Μπάγερν, προσφέροντας 19.000.000 ευρώ συν μπόνους στην ομάδα του Μονάχου.

Θεωρητικά, ο Χιλιανός άσος, με θητεία τα προηγούμενα χρόνια σε Γιουβέντους και Μπάγερν, θα είχε κομβικό ρόλο στην Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε, όμως η πράξη απέχει παρασάγγας από όσα πίστευαν οι περισσότεροι, με τον 31χρονο να έχει αγωνιστεί μόλις 176 λεπτά από τα 900 που θα μπορούσε να είχε παίξει μάξιμουμ.

Συνολικά, στα εννέα επίσημα ματς που έχει δώσει μέχρι τώρα η Μπαρτσελόνα (7 στην La Liga και 2 στο Champions League), ο Βιδάλ έχει μπει στα 6 από αυτά ως αλλαγή από τον πάγκο (τα 19 λεπτά στο 8-2 της Ουέσκα ήταν το μεγαλύτερο διάστημα που έχει παίξει, μπαίνοντας αλλαγή) ενώ και στα 3 που μπήκε βασικός, αντικαταστάθηκε!

Αυτό πάντως που εκνεύρισε τον Βιδάλ ήταν το ότι μπήκε αλλαγή στο 87ο λεπτό του αγώνα με την Τότεναμ (πήρε τη θέση του Αρτούρ), με τον παίκτη να μην κρύβει τον εκνευρισμό του.

Μέσω Instastory ανέβασε ένα emoticon όπου δείχνει ένα θυμωμένο πρόσωπο, και μένει να δούμε αν θα καταφέρει στο προσεχές διάστημα να μπει στο rotation του Βαλβέρδε ή θα αποδειχτεί λάθος η κίνησή του να αποδεχτεί την πρόταση της "Μπάρσα" πριν μερικούς μήνες...

Ο Βαλβέρδε τον άφησε στον πάγκο και ο Βιδάλ ξέσπασε στο Instagram!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ