ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πέδρι όταν έμαθε πως τον θέλει η Μπαρτσελόνα: "Φρίκαρα, δεν ήξερα τι να πω"

Πέδρι όταν έμαθε πως τον θέλει η Μπαρτσελόνα: "Φρίκαρα, δεν ήξερα τι να πω"

Ο νεαρός Πέδρι που ανήκει πλέον στην Μπαρτσελόνα αποκάλυψε πώς αντέδρασε όταν ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον των μπλαουγκράνα. Ο 16χρονος είχε δοκιμαστεί κάποτε στην Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά κόπηκε λόγω χιονιά.

Η Μπαρτσελόνα επένδυσε το καλοκαίρι 5 εκατ. ευρώ και έκανε δικό της ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ισπανικού ποδοσφαίρου. Ο 16χρονος Πέδρι, λοιπόν, αποκτήθηκε από τους μπλαουγκράνα, αλλά έμεινε στα Κανάρια για να συνεχίζει να παίζει στην Λας Πάλμας.

Ο Πέδρι παραχώρησε συνέντευξη στο LaSexta και αποκάλυψε πώς αντέδρασε όταν ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον της Μπάρτσα: " Ημουν ξαπλωμένος στο προπονητικό κέντρο και όταν με πήραν τηλέφωνο φρίκαρα. Δεν ήξερα τι να πω. Αργότερα, αποφάσισα να το πω στον φίλο μου τον Νέστορ και καταλήξαμε και οι δύο φρικαρισμένοι από τη χαρά μας".

Στη συνέχεια της συνέντευξης, πάντως, ο Πέδρι αποκάλυψε επίσης ότι δοκιμάστηκε από την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ήταν άτυχος: " Εκανα δοκιμαστικό στην Μαδρίτη, όμως ατύχησα. Έφτασα την πρώτη μέρα και δεν μπόρεσα να προπονηθώ λόγω χιονιά. Έκανε απίστευτο κρύο". Από εκεί και πέρα, ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός είπε στο προαναφερθέν Μέσο ότι ο Ινιέστα είναι το είδωλό του.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ