ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Σετιέν: "Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι το ματς με τη Νάπολι είναι το τελευταίο μου"

Barcelona's head coach Quique Setien gestures after the Spanish La Liga soccer match between RC Celta and Barcelona at the Balaidos stadium in Vigo, Spain, Saturday, June 27, 2020. (AP Photo/Lalo Villar)
Barcelona's head coach Quique Setien gestures after the Spanish La Liga soccer match between RC Celta and Barcelona at the Balaidos stadium in Vigo, Spain, Saturday, June 27, 2020. (AP Photo/Lalo Villar) AP

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Κίκε Σετιέν, τόνισε ότι η ομάδα του έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για τη ρεβάνς της φάσης των 16 του Champions League απέναντι στην Νάπολι.

Υπάρχουν αρκετά σενάρια για το μέλλον του Κίκε Σετιέν στον πάγκο της Μπαρτσελόνα. Η καταλανική εφημερίδα Sport ανέφερε ότι για να παραμείνει ο προπονητής των μπλαουγκράνα τότε θα πρέπει να πετύχει κάτι στο Champions League.

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την Νάπολι στη ρεβάνς της φάσης των 16 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης με το πρώτο παιχνίδι να έχει λήξει 1-1. Ο Σετιέν με δηλώσεις του τόνισε ότι δεν θεωρεί την αναμέτρηση με τους παρτενοπέι την τελευταία του.

"Η πραγματικότητα είναι ότι δεν έχει περάσει από το μυαλό μου ότι αυτό θα είναι το τελευταίο μου παιχνίδι. Έχουμε προετοιμαστεί για το παιχνίδι. Θα αντιμετωπίσουμε τα πάντα στην Πορτογαλία με την ίδια ενέργεια" τόνισε αρχικά ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι η ομάδα του έχει βελτιωθεί σε αρκετά σημεία από τότε που ανέλαβε: "Έχουμε βελτιώσει πολλά πράγματα. Δεν έχουμε βελτίωση στα πράγματα που κάνουμε καλά. Αυτή είναι μία διαδικασία που πρέπει να δουλέψουμε. Δεν έχει πάντα τους ίδιους αντιπάλους, όλα αλλάζουν".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ