ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το φανταστικό τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ της Μπαρτσελόνα του Γκουαρντιόλα (VIDEO)

FC Barcelona's Lionel Messi from Argentina, left,  celebrates his victory with coach Josep Guardiola during the final Copa del Rey  soccer match against Athletic Bilbao at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain, Friday, May 25, 2012. (AP Photo/Andres Kudacki)
FC Barcelona's Lionel Messi from Argentina, left, celebrates his victory with coach Josep Guardiola during the final Copa del Rey soccer match against Athletic Bilbao at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain, Friday, May 25, 2012. (AP Photo/Andres Kudacki) AP

Στη δημοσιότητα δόθηκε το τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ που αφορά την Μπαρτσελόνα του Γκουαρντιόλα με πολλούς από τους αστέρες των "μπλαουγκράνα" να μιλούν σε αυτσό. Ποιοι δύο παίκτες με ελληνικό άρωμα μιλούν σε αυτό.

Δίχως αμφιβολία ο Πεπ Γκουαρντίολα και η Μπαρτσελόνα που παρουσίασε την τετραετία από το καλοκαίρι του 2008 μέχρι εκείνο του 2012 σημάδεψε το παγκόσμιο ποδόσφαιρο με τον τρόπο του παιχνιδιού της κατακτώντας μεταξύ άλλων δύο φορές το Champions League και τρία πρωταθλήματα Ισπανίας.

Σε περίπου ένα μήνα, στις αρχές Νοεμβρίου, θα κυκλοφορήσει ντοκιμαντέρ - αφιέρωμα σε αυτή την τετραετία με τίτλο "Πάρε την μπάλα, δώσε την μπάλα" εμπνευσμένος φύσικα από μία από τις πιο χαρακτηριστικές ατάκες που είχε πει ο Καταλανός κόουτς.

Μεταξύ άλλων στο ντοκιμαντέρ μιλούν οι Μέσι, Τσάβι, Ινιέστα, Άλβες, Ανρί, Πουγιόλ, Τσάβι, Πικέ, Βαλντές, Μπουσκέτς, Μασκεράνο, Αμπιντάλ, Ετό, Κάρικ, Καπέλο, Λαπόρτα, ενώ ελληνικό χρώμα δίνουν οι Γκούντγιονσεν και Τσιγκρίνσκι. Παράλληλα, υπάρχει μεγάλη αναφορά στην κόντρα με τον Μουρίνιο, το πόσο επηρέασε την ομάδα το όραμα του Γιόχαν Κρόιφ, αλλά και στη μάχη του Αμπιντάλ με τον καρκίνο.

Δείτε το τρέιλερ που ακολουθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ