ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Βαλβέρδε: "Νιώθω ότι είμαι σε ένα κελί τιμωρημένος"

FC Barcelona's coach Ernesto Valverde attends a press conference at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Tuesday, April 30, 2019. FC Barcelona will play against Liverpool in a first leg semifinal Champions League soccer match on Wednesday, May 1. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's coach Ernesto Valverde attends a press conference at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Tuesday, April 30, 2019. FC Barcelona will play against Liverpool in a first leg semifinal Champions League soccer match on Wednesday, May 1. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε παραδέχτηκε πως αισθάνεται πολύ άσχημα μετά τον αποκλεισμό από την Λίβερπουλ ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως θα είναι και τη νέα σεζόν στον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Η δεύτερη σεζόν του στην Βαρκελώνη βρίσκει τον Ερνέστο Βαλβέρδε να πανηγυρίζει το δεύτερο σερί πρωτάθλημα στον πάγκο της Μπαρτσελόνα και να φιλοδοξεί να τελειώσει τη σεζόν με το δεύτερο σερί νταμπλ (αντίπαλος των Καταλανών στον τελικό του Copa del Rey θα είναι στις 25 Μαΐου η Βαλένθια), ωστόσο τα συναισθήματά του είναι ανάμεικτα.

Και αυτό γιατί υπάρχει η Ευρώπη να τον πληγώνει, με τους "μπλαουγκράνα" να πέφτουν θύμα τρελής ανατροπής στο Champions League, από την Ρόμα την περασμένη σεζόν στα προημιτελικά και από την Λίβερπουλ φέτος στα ημιτελικά!

Το γεγονός αυτό δεν θα μπορούσε να μην είναι στο μυαλό του "Τσινγνκούρι", ο οποίος ερωτηθείς για τον αποκλεισμό από την Λίβερπουλ στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε το Σάββατο ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με την Χετάφε, δηλωσε:

"Θέλω να κάνω το βήμα παραπέρα. Δεν πρόκειται να κρυφτώ. Νιώθω ότι βρίσκομαι στο Great Escape, ότι μόλις με έχουν πιάσει και είμαι σε ένα κελί τιμωρημένος. Θέλω να παίξουμε το αυριανό παιχνίδι.

Όλοι πονάμε, δεν θα το αρνηθώ. Μπορείς να χάσεις σε ένα νοκ άουτ παιχνίδι, αλλά το θέμα είναι πώς το χάνεις. Δεν ήμασταν καλοί στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό μας πονάει.

Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να κοιτάξουμε μπροστά. Δεν έχω δει ξανά τον αγώνα με τη Λίβερπουλ, αλλά έχω τα πάντα στο μυαλό μου".

Την ίδια ώρα πάντως, ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έχει την παραμικρή τάση φυγής ούτε σκέψη αποχώρησης (ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του), με τον άλλοτε τεχνικό του Ολυμπιακού να υποστηρίζει πως θα είναι στο τιμόνι της "Μπάρτσα" και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

"Ναι, θα μείνω στην Μπαρτσελόνα τη νέα σεζόν. Είμαι πολύ καλά και ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω εδώ. Έχω τη δύναμη για να συνεχίσω. Δεν είναι ώρα για να κρυφτούμε, έχω μιλήσει με τον πρόεδρο και έχω την εμπιστοσύνη των διοικούντων".

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λίβερπουλ-Μπαρτσελόνα 4-0: Στον τελικό με την ανατροπή του αιώνα
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ