ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Βιγιαρεάλ - Μπαρτσελόνα: Απίθανα γκολ από Σουάρες και Γκριεζμάν

Βιγιαρεάλ - Μπαρτσελόνα: Απίθανα γκολ από Σουάρες και Γκριεζμάν

Δείτε τα τρία γκολ του πρώτου ημιχρόνου στο Θεράμικα, στο οποίο η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε 3-1 της Βιγιαρεάλ. Πανέμορφα γκολ οι Σουάρες και Γκιεζμάν από δυο ασίστ του Μέσι με τρομερές ενέργειες.

Η Βιγιαρεάλ υποδέχθηκε στο Εστάδιο ντε λα Θεράμικα την Μπαρτσελόνα για την 34η αγωνιστική της ισπανικής Liga και οι μπλαουγκράνα άνοιξαν το σκορ μόλις τρία λεπτά μετά από την έναρξη του ματς.

Οι Καταλανοί ουσιαστικά άνοιξαν το σκορ στην πρώτη τους επίθεση. Ο Τζόρντι Άλμπα μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, έκανε το γύρισμα και με τον Πάου Τόρες να ακουμπά την μπάλα και να τη στέλνει στα δίχτυα της ομάδας του.

Ο Ζεράρ Μορένο, ωστόσο, ισοφάρισε για το κίτρινο υποβρύχιο. Ο πρώην μπλαουγκράνα, Πάκο Αλκάθερ, έβγαλε τον Σάντι Καθόρλα μέσα στην περιοχή και αριστερά εκείνος σούταρε με τον Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν να διώχνει. Η μπάλα όμως στρώθηκε στον Ζεράρ Μορένο ο οποίο από κοντά έκανε το 1-1.

Η Μπαρτσελόνα πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα. Το τρίτο γκολ με το οποίο διαμορφώθηκε το 1-2 το πέτυχε ο Σουάρες. Ο Μέσι άνοιξε στον Ουρουγουανό έξω από την περιοχή και αριστερά όπως επιτίθεντο οι φιλοξενούμενοι, η μπάλα βρήκε ελάχιστα στο πόδι του Ραούλ Αλμπιόλ και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας των γηπεδούχων.

Η δεύτερη ασίστ του Μέσι, επίσης δημιούργησε γκολάρα. Ο Αργεντινός έστρωσε στο 45ο λεπτό την μπάλα στον Γκριεζμάν με το τακουνάκι και ο Γάλλος με μαγική λόμπα από το ύψος της μεγάλης περιοχής κρέμασε τον Ασένχο και έκανε το 1-3 για την Μπαρτσελόνα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ