ΜΠΑΓΕΡΝ

Αλκάνταρα: "Ποτέ δεν είπα ότι φεύγω από την Μπάγερν"

Spain's Thiago Alcantara stands before the Euro 2020 group F qualifying soccer match between Spain and Faroe Islands at the Molinon stadium in Gijon, Spain, Sunday, Sept. 8, 2019. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Spain's Thiago Alcantara stands before the Euro 2020 group F qualifying soccer match between Spain and Faroe Islands at the Molinon stadium in Gijon, Spain, Sunday, Sept. 8, 2019. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP

Αρνητική απάντηση στα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από την Μπάγερν Μονάχου έδωσε ο Τιάγκο Αλκάνταρα.

Τα σενάρια που τον θέλουν να φεύγει από την Μπάγερν Μονάχου διέψευσε ο Τιάγκο Αλκάνταρα, στο πλαίσιο της Συνέντευξης Τύπου του παιχνιδιού ανάμεσα στην Ισπανία και την Ουκρανία για το Nations League. Ο Ισπανός μέσος, που βρίσκεται στο στόχαστρο της Λίβερπουλ, έδωσε αρνητική απάντηση στις εικασίες που έχουν αναπτυχθεί, οι οποίες αναφέρουν ότι θα αποχωρήσει από το Μόναχο.

"Εγώ ποτέ δεν είπα πως φεύγω. Κάθε χρόνο με πηγαίνετε και σε διαφορετική ομάδα. Είμαι παραγκωνισμένος, το μέλλον μου αυτή τη στιγμή είναι το αυριανό παιχνίδι. Ούτε με αφορούν ούτε με ενδιαφέρουν όσα λέγονται".

Τις προηγούμενες ημέρες, πάντως, ο CEO της Μπάγερν, Καρλ-Χάιντς Ρούμενίγκε, παραδέχθηκε πως ο Ισπανός παίκτης αναζητά μια αλλαγή στην καριέρα του, υπονοώντας παράλληλα πως περιμένει πρόταση της Λίβερπουλ. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ εμφανίζεται ως φαβορί για την απόκτηση του Αλκάνταρα, ωστόσο εμφανίζεται διστακτική να καταβάλει το ποσό των 30 εκατομμυρίων ευρώ που ζητούν οι Βαυαροί.

Ο Τιάγκο Αλκάνταρα δεσμεύεται ακόμα με ένα χρόνο συμβόλαιο με την Μπάγερν Μονάχου, στην οποία αγωνίζεται τα τελευταία 7 χρόνια.

AP Photo/Alvaro Barrientos

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ