ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Aπό την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην... Μπάγερν ο Ζιντάν!

Real Madrid coach Zinedine Zidane smiles after winning the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Efrem Lukatsky)
Real Madrid coach Zinedine Zidane smiles after winning the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Efrem Lukatsky) AP PHOTO/EFREM LUKATSKY

Ο Νίκο Κόβατς παλεύει πλέον για τη θέση του σε κάθε ματς, με την "Bild" να αποκαλύπτει πως η διοίκηση της Μπάγερν έχει καταλήξει σε τρεις Γάλλους ως υποψήφιους αντικαταστάτες του. Διαβάστε το story.

Από το κακό στο... χειρότερο! Η Μπάγερν ξεκίνησε τρένο στην Bundesliga με συνεχόμενες νίκες και με το άνετο πέρασμα από την Λισσαβώνα κόντρα στην Μπενφίκα (2-0) για την πρεμιέρα των ομίλων του UCL, όμως από τις 25 Σεπτεμβρίου και μετά οι οπαδοί της βιώνουν έναν βασανιστικό εφιάλτη.

Η Άουγκσμπουργκ έγινε τότε η πρώτη ομάδα που αντιστάθηκε κόντρα στους Βαυαρούς και έφυγε με το 1-1 απο το Μόναχο, ακολούθησε η ήττα με 2-0 από την Χέρτα, το κακό τρίτωσε με την ισοπαλία που απέσπασε ο Άγιαξ στην 2η αγωνιστική του Champions League και το περασμένο Σάββατο ήρθε η συντριβή με 3-0 από την Γκλάντμπαχ στην "Αllianz Arena".

Πλέον, η Μπάγερν μετράει τέσσερα σερί ματς χωρίς νίκη (2 ισοπαλίες-2 ήττες) και ο Νίκο Κόβατς βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, με τη διοίκηση να τον στηρίζει προς το παρόν (υπήρξε δημόσια τοποθέτηση από τον Ούλι Χένες) αλλά αρκετά πρωτοκλασάτα στελέχη να είναι... απέναντί του!

Ποιά θα είναι η συνέχεια; Όλα δείχνουν πως ο Κόβατς θα καλείται να παίρνει τη νίκη σε κάθε ματς από εδώ και πέρα για να μην ανοίξει αυτόματα την πόρτα της εξόδου, με την "Bild" να αποκαλύπτει με δημοσίευμά της πως στην μετά-Κόβατς εποχή, Γάλλος θα κάτσει στον πάγκο.

Συγκεκριμένα, τρία είναι τα ονόματα που ερίζουν για τη θέση του: ο Ζινεντίν Ζιντάν (που το τελευταίο διάστημα είναι και μεταξύ των υποψηφίων για να πάρουν τη θέση του Μουρίνιο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), ο Αρσέν Βενγκέρ και ο Λοράν Μπλαν, με τον πρώην τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης να έχει περισσότερες προτιμήσεις μέσα στη διοίκηση των Βαυρών.

Σημειώνεται πάντως ότι σε γκάλοπ που διενήργησε η "Bild" αναφορικά με το ποιος ευθύνεται για την κάκιστη εικόνα της Μπάγερν, η μεγαλύτερη ευθύνη πηγαίνει στους διοικούντες με ποσοστό 40% και έπειτα σε παίκτες (30%) και Κόβατς (30%).

Photo Credits: AP Photo/Efrem Lukatsky

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ