ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποχωρεί από την Μπάγερν ο Ριμπερί στο τέλος της σεζόν

Bayern's Franck Ribery kicks the ball besides team mate David Alaba during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and 1. FC Nuremberg in Munich, Germany, Saturday, Dec. 8, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Franck Ribery kicks the ball besides team mate David Alaba during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and 1. FC Nuremberg in Munich, Germany, Saturday, Dec. 8, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Μετά τον Άριεν Ρόμπεν και ο Φρανκ Ριμπερί θα αποτελέσει παρελθόν για την Μπάγερν Μονάχου, στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Μετά από 10 χρόνια παρουσίας στην Μπάγερν Μονάχου και αμέτρητους τίτλους, ο Άριεν Ρόμπεν αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να πει αντίο και μάλιστα το έκανε με δημόσια τοποθέτηση του πριν από δέκα μέρες.

Τον δρόμο του Ολλανδού διεθνή εξτρέμ θα ακολουθήσει και ο Φρανκ Ριμπερί! Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται στους Βαυαρούς από το 2007 και μέχρι σήμερα μετράει 119 γκολ και 180 ασίστ σε 406 συμμετοχές του (29663') με τη φανέλα της ομάδας.

Το συμβόλαιο του 35χρονου Ριμπερί με τη Μπάγερν Μονάχου ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2019 και δεν θα ανανεωθεί, όπως αποκάλυψε ο αθλητικός διευθυντής του γερμανικού συλλόγου:

"Ο Ριμπερί δεν θα συνεχίσει στην ομάδα μας μετά την λήξη του συμβολαίου του. Ο Φρανκ ξέρει πως είναι μια μεταβατική περίοδος για το κλαμπ, αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι για τον τρόπο που αποδίδει", δήλωσε ο Χασάν Σαλιχάμιζιτς.

AP Photo/Matthias Schrader

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ