ΜΠΑΓΕΡΝ

Bild: Στην κορυφή της λίστας της Μπάγερν ο Γκουαρδιόλα

Manchester City's head coach Pep Guardiola sits on the bench prior to the start of the Champions League group C soccer match between Atalanta and Manchester City at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Nov. 6, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Manchester City's head coach Pep Guardiola sits on the bench prior to the start of the Champions League group C soccer match between Atalanta and Manchester City at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Nov. 6, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η Μπάγερν αναζητεί την επόμενη μέρα στην άκρη του πάγκου μετά την απόλυση του Νίκο Κόβατς και σύμφωνα με την "Bild", στην κορυφή της λίστας της βρίσκεται ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έκατσε στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου από το 2013 μέχρι το 2016 και κατά τη διάρκεια της θητείας του κατέκτησε επτά τίτλους και προσέφερε ένα άκρως ελκυστικό θέαμα στους φίλους των Βαυαρών.

Δεν κατάφερε όμως να οδηγήσει την ομάδα τους στην ευρωπαϊκή κορυφή, ηττήθηκε σε τρεις συνεχόμενους ημιτελικούς Champions League, και το αποτέλεσμα ήταν να αποχαιρετήσει το Μόναχο χωρίς να του ανανεωθεί το συμβόλαιο.

Τώρα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει, με τους πρωταθλητές Γερμανίας των επτά τελευταίων ετών να έχουν μπει στη διαδικασία αναζήτησης νέου τεχνικού ηγέτη μετά το διαζύγιο με τον Κόβατς, και να έχουν τον Καταλανό στην κορυφή της μεταγραφικής τους λίστας η οποία συμπεριλαμβάνει και τους Τόμας Τούχελ (Παρί Σεν Ζερμέν) και Έρικ Τεν Χαγκ (Άγιαξ).

Bild: Στην κορυφή της λίστας της Μπάγερν ο Γκουαρδιόλα

Την αποκάλυψη αυτή την έκανε η "Bild", με το σχετικό δημοσίευμα να αναφέρει πως αν και λήγει το 2021 το συμβόλαιό του με την Μάντσεστερ Σίτι, οι άνθρωποι των Βαυαρών ευελπιστούν να τον πείσουν να μετακομίσει το ερχόμενο καλοκαίρι στην "Allianz Arena", τέσσερα χρόνια μετά τη φυγή του.

Θέλοντας να "κουμπώσει" το θέμα, η εφημερίδα υποστηρίζει πως πριν από λίγους μήνες ο Πεπ Γκουαρδιόλα είχε επισκεφτεί το προπονητικό κέντρο της Μπάγερν και συζήτησε με διοικούντες τον σύλλογο, ενώ γίνεται αναφορά στο διαμέρισμα που διατηρεί ακόμα στο Μόναχο και στο γεγονός πως η οικογένειά του προτιμάει να μένει στην Ισπανία και όχι στο Μάντσεστερ.

In this picture taken  Saturday May 10, 2014 Bayern Munich soccer coach Pep Guardiola, from Spain, right,  and his wife  Cristina Serra  attend the official Champions party  in Munich, Germany.    (AP Photo/Alexander Hassenstein,Pool)
In this picture taken Saturday May 10, 2014 Bayern Munich soccer coach Pep Guardiola, from Spain, right, and his wife Cristina Serra attend the official Champions party in Munich, Germany. (AP Photo/Alexander Hassenstein,Pool) AP PHOTO/ALEXANDER HASSENSTEIN,POOL

"Οι άνθρωποι της Μπάγερν εκτιμούν πως ο Γκουαρδιόλα δεν πρόκειται να μείνει και πέμπτη σερί σεζόν στην Σίτι καθώς έμεινε 4 χρόνια στην Μπαρτσελόνα και 3 στην Μπάγερν", καταλήγει το σχετικό δημοσίευμα και μένει να δούμε αν η επιθυμία των ανθρώπων της Μπάγερν έχει ρεαλιστικές πιθανότητες ή πρόκειται για κάποιον ευσεβή αλλά ανέφικτο πόθο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ