ΜΠΑΓΕΡΝ

Επίσημο: Στη Μπάγερν ο Κουτίνιο με οψιόν αγοράς 120 εκατ. ευρώ

Επίσημο: Στη Μπάγερν ο Κουτίνιο με οψιόν αγοράς 120 εκατ. ευρώ

Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε την απόκτηση του Φιλίπε Κουτίνιο από τη Μπαρτσελόνα με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο αντί 8,5 ευρώ. Στο συμβόλαιο μπήκε οψιόν αγοράς που φτάνει τα 120 εκατ. ευρώ.

Είναι επίσημο. Ο Φιλίπε Κουτίνιο αποτελεί και τυπικά το νέο "δεκάρι" της Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί ανακοίνωσαν τον δανεισμό του Βραζιλιάνου από τη Μπαρτσελόνα αντί 8,5 εκατ. ευρώ. Στο συμβόλαιο που υπέγραψε ο 27χρονος μπήκε οψιόν αγοράς του που φτάνει τα 120 εκατ. ευρώ.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός ξεκίνησε να αγωνίζεται στα τμήματα υποδομής της Βάσκο Ντα Γκάμα. Ακολούθησαν Ίντερ, Εσπανιόλ, Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα. Στους "μπλαουγκράνα" υπέγραψε τον Ιανουάριο της σεζόν 2017-2018. Έκτοτε έκανε 75 συμμετοχές, σημείωσε 21 γκολ και μέτρησε 11 ασίστ.

Με την ομάδα της Βαρκελώνης κατέκτησε δύο πρωταθλήματα (2018, 2019), ένα κύπελλο (2018) και ένα ισπανικό σούπερ καπ (2018). "Είναι μια νέα πρόκληση για εμένα, σε μια νέα χώρα, σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Είμαι ενθουσιασμένος", δήλωσε ο Κουτίνιο.



TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ