ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έριξε "βόμβα" αποχώρησης από την Μπάγερν ο Ρόμπεν

Bayern Munich's Arjen Robben celebrates after scoring the opening goal during the soccer Champions league group E match between Bayern Munich and Benfica Lisbon in Munich, southern Germany, Tuesday, Nov. 27,  2018. (Sven Hoppe/dpa via AP)
Bayern Munich's Arjen Robben celebrates after scoring the opening goal during the soccer Champions league group E match between Bayern Munich and Benfica Lisbon in Munich, southern Germany, Tuesday, Nov. 27, 2018. (Sven Hoppe/dpa via AP) SVEN HOPPE/DPA VIA AP

Μετά από 10 χρόνια παρουσίας στην Μπάγερν Μονάχου και αμέτρητους τίτλους, ο Άριεν Ρόμπεν αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να πει αντίο και μάλιστα το έκανε με δημόσια τοποθέτηση.

Η Μπάγερν θα πρέπει να ετοιμάζεται σιγά σιγά να αποχαιρετήσει ένα από τα μεγάλα αστέρια της, που φρόντισαν τα τελευταία 10 χρόνια να την κάνουν ασυναγώνιστη στην Γερμανία και σούπερ ανταγωνιστική στην Ευρώπη στο υψηλότερο επίπεδο.

Και αυτό γιατί ο Άριεν Ρόμπεν δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στο Μόναχο μετά τη λήξη του συμβολαίου του το καλοκαίρι του 2019, με τον Ολλανδό να το γνωστοποιεί μέσω δηλώσεών του στο "Omnisport".

"Αυτή είναι η τελευταία μου χρονιά στην Μπάγερν. Είναι δέκα υπέροχα χρόνια. Είναι όμως ώρα να φεύγω τώρα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο 34χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος μετράει μέχρι στιγμής 7 πρωταθλήματα Γερμανίας, 4 Κύπελλα Γερμανίας και το Champions League της σεζόν 2012-13 όπου είχε πετύχει το νικητήριο γκολ της Μπάγερν στον γερμανικό "εμφύλιο" απέναντι στην Ντόρτμουντ.

"Αφήνω ανοιχτές όλες τις επιλογές μου, συμπεριλαμβανομένης της αποχώρησης από τη δράση. Εάν δεν σταματήσω, θα πρέπει να πάρω τη σωστή απόφαση για τη νέα μου ομάδα.

Το χρειάζεται και η οικογένειά μου. Μόνο να χάσω θα έχω αν γυρίσω πίσω στην Ολλανδία. Εάν παίζω καλά θα είναι φυσιολογικό, εάν παίζω άσχημα θα λένε πως είμαι πρώην παίκτης", πρόσθεσε ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ