ΜΠΑΓΕΡΝ

Φλικ: "Συγχαρητήρια στην Λίβερπουλ, ο Τιάγκο είναι εκπληκτικός παίκτης"

Φλικ: "Συγχαρητήρια στην Λίβερπουλ, ο Τιάγκο είναι εκπληκτικός παίκτης"

Ο Χάνσι Φλικ αποχαιρέτησε με ιπποτικό τρόπο τον Τιάγκο Αλκάνταρα, κάνοντας λόγο για έναν τρομερό παίκτη και δίνοντας συγχαρητήρια στην Λίβερπουλ στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ισπανός μέσος.

Ο Τιάγκο Αλκάνταρα δεν θα αγωνίζεται στην Μπάγερν από τη νέα σεζόν καθώς επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Λίβερπουλ, ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει τους ανθρώπους των πρωταθλητών Γερμανίας και Ευρώπης να στάζουν μέλι για την αξία και το χαρακτήρα του.

Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα και στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη (17/9) ο Χάνσι Φλικ ενόψει της έναρξης της φετινής Bundesliga, με τον Γερμανό τεχνικό να δέχεται ερώτηση για το αντίο του 29χρονου Ισπανού μέσου και να τον αποθεώνει:

"Ο Τιάγκο είναι ένας εκπληκτικός παίκτης που ήταν πολύ σημαντικός για μας. Το προπονητικό επιτελείο μου και εγώ απολαμβάναμε να δουλεύουμε μαζί του. Το αντίο που είπαμε ήταν πολύ συγκινητικό. Μπορώ μόνο να συγχαρώ την Λίβερπουλ καθώς πήραν έναν σπουδαίο παίκτη και κυρίως ένα σπουδαίο άτομο.

Μας έδινε πολλές επιλογές στο παιχνίδι μας και μας έκανε απρόβλεπτους, έλυνε τα πράγματα με τρόπους που δεν περιμένεις. Τώρα χάνουμε έναν σπουδαίο παίκτη. Είμαστε σε επαφή με τον Χασάν (Χαλιχάμιτζιτς) και αισιοδοξούμε πως θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι", τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των Βαυαρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λίβερπουλ: Παίρνει Τιάγκο Αλκάνταρα με 30 εκατ.
Το χιουμοριστικό video για τις διαπραγματεύσεις Λίβερπουλ - Μπάγερν για τον Τιάγκο
TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ