ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Μπάγερν "νικάει" Τσέλσι και Λίβερπουλ στην κούρσα για τον Ράμσεϊ

Arsenal's Aaron Ramsey, left, scores his side's third goal during the English Premier League soccer match between Fulham and Arsenal at Craven Cottage stadium in London, Sunday, Oct. 7, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Arsenal's Aaron Ramsey, left, scores his side's third goal during the English Premier League soccer match between Fulham and Arsenal at Craven Cottage stadium in London, Sunday, Oct. 7, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Άρον Ράμσεϊ που από την 1η Γενάρη μπορεί να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει.

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Άρον Ράμσεϊ να έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού από την 1η Γενάρη είναι ελεύθερος να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει.

Η Άρσεναλ αποσύρθηκε από την προσπάθεια ανανέωσής του κι έτσι στο "κόλπο" μπήκαν μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου όπως οι: Τσέλσι, Λίβερπουλ, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου, Μίλαν.

Το πάνω χέρι μέχρι πρότινος είχαν οι δύο αγγλικές, ωστόσο τα ρεπορτάζ στο Νησί και τη Γερμανία αναφέρουν ότι ο σούπερ σταρ της εθνικής Ουαλίας βρίσκεται πολύ κοντά στο να δώσει τα χέρια με τους Βαυαρούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο έμπειρος χαφ ζητούσε από τους "Κανονιέρηδες" 200.000 λίρες την εβδομάδα, ενώ μέχρι στιγμής οι οικονομικές λεπτομέρειες του ενδεχόμενου deal με την αντίπαλο της ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League, δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ