ΜΠΑΓΕΡΝ

Η Μπάγερν πουλάει τον Μπόατενγκ σε εξευτελιστική τιμή

Bayern's Jerome Boateng throws the ball during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and VfL Wolfsburg in Munich, Germany, Saturday, March 9, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Jerome Boateng throws the ball during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and VfL Wolfsburg in Munich, Germany, Saturday, March 9, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Sport Bild", η Τζερόμ Μπόατενγκ δεν υπολογίζεται από την Μπάγερν Μονάχου, η οποία είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει με ένα ιδιαίτερα χαμηλό ποσό για την αξία του.

Σημαντικές ανακατατάξεις θα υπάρξουν στην αμυντική γραμμή της Μπάγερν Μονάχου τη νέα σεζόν. Όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ της " Sport Bild", ο Τζερόμ Μπόατενγκ δεν υπολογίζεται από τον Νίκο Κόβατς ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς θεωρεί πως είναι γεμάτος στις θέσεις των στόπερ μετά την απόκτηση των Μπενζαμέν Παβάρ και Λούκας Ερναντέζ.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως οι Βαυαροί είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον Γερμανό στόπερ με ένα ποσό που δεν θα ξεπερνά τα 15.000.000 ευρώ. Ένα ποσό ιδιαίτερα χαμηλό για την αγωνιστική αξία του, αν σκεφτεί κανείς με το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021.

Την περσινή χρονιά, ο 30χρονος αμυντικός πραγματοποίησε 28 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την Μπάγερν, μοιράζοντας και δύο ασίστ. Συνολικά, με τη γερμανική ομάδα έχει οχτώ γκολ και 22 ασίστ σε 286 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Παράλληλα, είχε σημαντική συμβολή στην κατάκτηση του Champions League τη σεζόν 2012-13 απέναντι στην Ντόρμτουντ, αλλά και γενικότερα στην εξαιρετική πορεία των Βαυαρών στην Bundesliga τα τελευταία χρόνια.

Είναι βέβαιο πως, ύστερα από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, αρκετές ομάδες θα δείξουν ενδιαφέρον για την απόκτησή του, αφού πρόκειται για έναν αξιόλογο στόπερ με παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο και σε πολύ καλή ηλικία.

Photo Credits: AP Photo/Matthias Schrader

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ