ΜΠΑΓΕΡΝ

Κόβατς: "Ο Μαρτίνεθ έκανε θέατρο στο Ανφιλντ"

Κόβατς: "Ο Μαρτίνεθ έκανε θέατρο στο Ανφιλντ"

Η Μπάγερν ήταν ικανοποιημένη με το 0-0 στο "Ανφιλντ" και ο Νίκο Κόβατς δεν φοβήθηκε να παραδεχθεί ότι ο Χάβι Μαρτίνεθ έκανε θέατρο για να κερδίσουν οι Γερμανοί χρόνο.

Κύριος ο Νίκο Κόβατς μετά την αναμέτρηση της Μπάγερν με την Λίβερπουλ στο "Ανφιλντ" (σ.σ. 0-0). Ο Κροάτης προπονητής παραδέχθηκε ορθά κοφτά ότι ο Χάβι Μαρτίνεθ δεν έπαθε καμία κράμπα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά το έκανε ολίγον... θεατρικά για να κερδίσει η ομάδα του χρόνο!

Βέβαια, η τιμιότητα του Κόβατς δεν έμεινε μόνο στην περίπτωση του Βάσκου ποδοσφαιριστή, αλλά και στου Κόμαν ο οποίος έκανε τα ίδια με τον συμπαίκτη του, δύο εβδομάδες νωρίτερα, στο Βερολίνο σε ματς Κυπέλλου των Βαβαρών.

" Ξέρετε πώς γίνεται... Στο τέλος προσπαθήσαμε να κερδίσουμε χρόνο, ο Χάβι έχει φοβερή αντοχή. Δεν είχε κράμπες, προσποιήθηκε..." παραδέχθηκε ο Κόβατς.

Όσον αφορά στον Κόμαν, ο 47χρονος δήλωσε: " Προσπαθήσαμε να ρίξουμε την ταχύτητα και να ηρεμήσουμε το παιχνίδι, αυτό γίνεται με εμπειρία. Και ο Κόμαν είχε κάνει κάτι ανάλογο (με τον Μαρτίνεθ) στο Βερολίνο, στο ματς Κυπέλλου προ δύο εβδομάδων..."

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ