ΜΠΑΓΕΡΝ

Λεβαντόβσκι στο φετινό Champions League: Σκοράρει όποτε παίζει

Λεβαντόβσκι στο φετινό Champions League: Σκοράρει όποτε παίζει

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι έχει σκοράρει σε όλα τα φετινά παιχνίδια του Champions League στα οποία αγωνίστηκε. Έφτασε τα έντεκα γκολ στη διοργάνωση και τα 39 σε 33 συμμετοχές αυτή τη σεζόν. (VIDEO)

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι έκανε το 0-3 για τη Μπάγερν στο Λονδίνο. Ένα από τα πολύ εύκολα γκολ της καριέρας του, καθώς όλη τη δουλειά έκανε ο Αλφόνσο Ντέιβις, με τη φοβερή ενέργεια και την πάσα πάρε - βάλε. Ο Πολωνός στράικερ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα από κοντά, ένα γκολ που έχει τη δική του σημασία.

Ο 32χρονος επιθετικός έχει σκοράρει πλέον για την ομάδα του Μονάχου σε όλα τα φετινά παιχνίδια του Champions League στα οποία αγωνίστηκε. Ένα με τον Ερυθρό Αστέρα στη Γερμανία, δύο στο Λονδίνο με την Τότεναμ, δύο με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και ένα στην Allianz Arena, ενώ τέσσερα έβαλε κόντρα στους Σέρβους στο Βελιγράδι. Με την Τότεναμ στο Μόναχο είχε μείνει στον πάγκο. Έτσι, μετά το γκολ της Τρίτης (25/2), έφτασε τα έντεκα και είναι ο πρώτος σκόρερ της φετινής διοργάνωσης, μπροστά από τον Έρλινγκ Χάαλαντ που έχει δέκα.

Επιπλέον, με τα εννέα εκτός έδρας φετινά γκολ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση πέτυχε ό,τι είχε κάνει το 2013-2014 ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Από εκεί και πέρα, ο "Λέβα" έφτασε τα 64 γκολ στο Champions League, όσα έχει και ο Καρίμ Μπενζεμά. Μπροστά τους είναι μόνο οι Κριστιάνο Ρονάλντο (128), Λιονέλ Μέσι (114) και Ραούλ (71). Ύστερα από 33 παιχνίδια φέτος, ο Λεβαντόβσκι έφτασε τα 39 γκολ.

Δείτε το γκολ του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στο παιχνίδι με την Τσέλσι:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τσέλσι - Μπάγερν 0-3: Σαρωτικοί οι Βαυαροί, έκλεισαν θεση στους "8"
TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ