ΜΠΑΓΕΡΝ

Λεβερκούζεν - Μπάγερν: Ο Λεβαντόβσκι υπέγραψε την καλύτερη σεζόν του

Robert Lewandowski, left, of Munich celebrates his team's fourth goal with teammates Thomas Mueller, center, and Leon Goretzka during the German Bundesliga soccer match between Bayer Leverkusen and Bayern Munich in Leverkusen, Germany, Saturday, June 6, 2020. (Matthias Hangst, Pool via AP)
Robert Lewandowski, left, of Munich celebrates his team's fourth goal with teammates Thomas Mueller, center, and Leon Goretzka during the German Bundesliga soccer match between Bayer Leverkusen and Bayern Munich in Leverkusen, Germany, Saturday, June 6, 2020. (Matthias Hangst, Pool via AP) AP

O Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι σκόραρε στο Λεβερκούζεν κι έφθασε τα 30 γκολ στην Bundesliga και τα 44 σε όλες της διοργανώσεις, κάτι που αποτελεί και την καλύτερη επίδοσή του σε μία σεζόν. Έφτασε τις 20 ασίστ ο Τόμας Μίλερ που ισοφάρισε το ρεκόρ του Κέβιν Ντε Μπράινε. (VIDEO)

Η Λεβερκούζεν υποδέχθηκε την Μπάγερν στην BayArena για την 30ή αγωνιστική της Bundesliga και μπορεί οι ασπιρίνες ν' άνοιξαν το σκορ μόλις εννιά λεπτά μετά από την έναρξη της αναμέτρησης, αλλά οι Βαυαροί με τρία γκολ σε 18 λεπτά ήδη είχαν φθάσει στην ανατροπή από το πρώτο ημίχρονο.

Η ομάδα του Μονάχου έκανε το 1-4 στο 66ο λεπτό - το τελικό σκορ ήταν 2-4 - σε ένα σημαντικό από στατιστικής άποψης γκολ για τον δημιουργό και τον εκτελεστή. Ο Τόμας Μίλερ με τον 20ή του ασίστ την τρέχουσα σεζόν και ισοφάρισε το ρεκόρ που είχε ο Κέβιν ντε Μπράινε από τη σεζόν 2014-15 ως παίκτης της Βόλφσμπουργκ.

Αυτό ήταν το 30ό γκολ για τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι τη σεζόν που διανύουμε. Ο Πολωνός μετρά 44 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις την τρέχουσα αγωνιστική χρονικά κι αυτή είναι η καλύτερή επίδοσή του. Δείτε τη συνεργασία του τρομερού διδύμου της Μπάγερν:

Photo credits: Matthias Hangst, Pool via AP

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ