ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Έκλεισε το deal με την Μάντσεστερ Σίτι για Σανέ

Μπάγερν: Έκλεισε το deal με την Μάντσεστερ Σίτι για Σανέ
AP PHOTO/MICHAEL REGAN,POOL

Η Μπάγερν Μονάχου τα βρήκε σε όλα με την Μάντσεστερ Σίτι και κάνει δικό της τον Λιρόι Σανέ για τα επόμενα πέντε χρόνια, σύμφωνα με αποκάλυψη της γερμανικής εφημερίδας "Bild".

Έστω και με καθυστέρηση ενός ολόκληρου χρόνου, η μετακίνηση του Λιρόι Σανέ από την Μάντσεστερ Σίτι στην Μπάγερν φαίνεται πως γίνεται πραγματικότητα.

Η ομάδα του Μονάχου ήταν έτοιμη να πάρει τον παίκτη το περασμένο καλοκαίρι αλλά η μεταγραφή χάλασε λόγω του σοβαρού τραυματισμού του στις αρχές Αυγούστου στον τελικό του Community Shield, με τους πρωταθλητές Γερμανίας των οκτώ τελευταίων ετών να επιστρέφουν ωστόσο δριμύτεροι φέτος και τελικά να πείθουν τους πολίτες να ανάψουν το πράσινο φως για την παραχώρησή του.

Manchester City's Leroy Sane, left, grimaces walking by Manchester City's manager Pep Guardiola as he leaves the pitch after an injury during the English Community Shield soccer match between Liverpool and Manchester City at Wembley stadium in London, Sunday, Aug. 4, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Manchester City's Leroy Sane, left, grimaces walking by Manchester City's manager Pep Guardiola as he leaves the pitch after an injury during the English Community Shield soccer match between Liverpool and Manchester City at Wembley stadium in London, Sunday, Aug. 4, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος της "Bild", Κρίστιαν Φαλκ, μετά από διαπραγματεύσεις που κράτησαν σχεδόν έναν μήνα, οι δύο ομάδες έδωσαν οριστικά τα χέρια την Τρίτη (30/6) και το μόνο που απομένει για την τυπική ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Μπάγερν να είναι οι επίσημες ανακοινώσεις.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο άλλοτε παίκτης της Σάλκε θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2025, με την ομάδα του Χάνσι Φλικ να βρίσκει τη χρυσή τομή με εκείνη του Πεπ Γκουαρδιόλα έναντι ενός ποσού των 50.000.000 ευρώ και τον παίκτη να δέχεται μισθό χαμηλότερο από τα 20.000.000 ευρώ ετησίως.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σανέ αφήνει τον αγγλικό Βορρά μετά από τέσσερα χρόνια παραμονής στο "Έτιχαντ", όπου σε αυτό το διάστημα πανηγύρισε 39 γκολ σε 135 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις καθώς και επτά συνολικά τίτλους με την Μάντσεστερ Σίτι (2 πρωταθλήματα Αγγλίας, 1 Κύπελλο Αγγλίας, 2 League Cup και 2 Community Shield).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ