ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Εξετάζει την περίπτωση του Κουτίνιο

Barcelona forward Philippe Coutinho gestures after scoring his side's third goal during the Champions League quarterfinal, second leg, soccer match between FC Barcelona and Manchester United at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, April 16, 2019. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona forward Philippe Coutinho gestures after scoring his side's third goal during the Champions League quarterfinal, second leg, soccer match between FC Barcelona and Manchester United at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, April 16, 2019. (AP Photo/Joan Monfort) AP PHOTO/JOAN MONFORT

Η "Mundo Deportivo" υποστηρίζει πως η Μπάγερν θα εξετάσει την περίπτωση του Φιλίπε Κουτίνιο, σε περίπτωση που τελικά ο Βραζιλιάνος σταρ δεν καταλήξει στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Η φετινή σεζόν είναι μεταβατική για την Μπάγερν Μονάχου, καθώς αποχώρησαν από την ομάδα δύο σπουδαίοι και καταλυτικοί ποδοσφαιριστές. Ο λόγος, φυσικά, για τους Φρανκ Ριμπερί και Άριεν Ρόμπεν, οι οποίοι αποτέλεσαν παρελθόν ύστερα από 12 και 10 χρόνια αντίστοιχα.

Πλέον, οι διοικούντες τη γερμανική ομάδα αναζητούν τους διαδόχους των δύο παικτών, με τον Λερόι Σανέ να αποτελεί την πρώτη επιλογή, αλλά μετά το σοβαρό τραυματισμό, η περίπτωσή του βγήκε εκτός κάδρου. Ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι επίσης ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει στους Βαυαρούς, ενώ όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της " Mundo Deportivo", οι ιθύνοντος του συλλόγου δεν βλέπουν με αρνητικό μάτι ούτε τον Φιλίπε Κουτίνιο.

Ο Βραζιλιάνος σταρ δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε για τη νεά σεζόν, το οποίο σημαίνει πως δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο παραχώρησής του. Μάλιστα, λίγες ώρες πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου στην Αγγλία, έπαιξε δυνατά τόσο για την Τότεναμ όσο και για την Άρσεναλ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Ωστόσο, για να προχωρήσει η περίπτωση του Κουτίνιο για την Μπάγερν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο 27χρονος μεσοεπιθετικός να συμπεριληφθεί ως αντάλλαγμα σε μία πιθανή μεταγραφή του Νεϊμάρ στη Μπαρτσελόνα.

Αν δεν συμβεί αυτό, τότε οι Βαυαροί θα κάνουν κίνηση για την απόκτησή του. O Koυτίνιο αγωνίζεται τον τελευταίο 1,5 χρόνο στην Μπαρτσελόνα, μετρώντας 21 γκολ και 11 ασίστ σε 76 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Photo Credits: AP Photo/Joan Monfort

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ