ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Γλίτωσε τα χειρότερα ο Κομάν

Bayern's Kingsley Coman is helped off the pitch after suffering an injury during the Champions League group B soccer match between Bayern Munich and Tottenham Hotspur at the Allianz Arena stadium, in Munich, Wednesday, Dec. 11, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Kingsley Coman is helped off the pitch after suffering an injury during the Champions League group B soccer match between Bayern Munich and Tottenham Hotspur at the Allianz Arena stadium, in Munich, Wednesday, Dec. 11, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Οι φόβοι της Μπάγερν Μονάχου για σοβαρή ζημιά του Κίνσλεϊ Κομάν ευτυχώς δεν επιβεβαιώθηκαν και ο Γάλλος θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα. (VIDEO)

O Κίνσλεϊ Κομάν τραυματίστηκε μόνος του στην εντός έδρας αναμέτρηση της Μπάγερν με την Τότεναμ και από την πρώτη στιγμή εκφράστηκαν από την ομάδα του Μονάχου φόβοι για σοβαρή ζημιά του Γάλλου στο γόνατο.

Ευτυχώς αυτοί δεν επιβεβαιώθηκαν και ο Κομάν θα λείψει μόνο για τον επόμενο μήνα από τις υποχρεώσεις των Βαυαρών. Όπως αναφέρει και το ιατρικό δελτίο της γερμανικής ομάδας, η οποία έκανε την καλύτερη εμφάνιση στην ιστορία των ομίλων του Champions League, οι σύνδεσμοι δεν επηρεάστηκαν από τον τραυματισμό.

Θα χάσει δηλαδή μόνο τρία ματς γερμανικού πρωταθλήματος. Δείτε το video με τον τραυματισμό του Κομάν που αρχικά προκάλεσε ανησυχία:

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ