ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν Μονάχου: Ξεκάθαρο μήνυμα για το μέλλον από τον μάνατζερ του Νόιερ

Bayern goalkeeper Manuel Neuer reacts during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Borussia Dortmund in the Allianz Arena in Munich, Germany, on Saturday, April 6, 2019. (AP Photo/Kerstin Joensson)
Bayern goalkeeper Manuel Neuer reacts during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Borussia Dortmund in the Allianz Arena in Munich, Germany, on Saturday, April 6, 2019. (AP Photo/Kerstin Joensson) AP

Ο μάνατζερ του Νόιερ, Τόμας Κροτ, μίλησε για το μέλλον του 33χρονου Γερμανού τερματοφύλακα στην Μπάγερν Μονάχου έβαλε ψηλά τον πήχη στους Βαυαρούς.

Είναι δίχως αμφιβολία ένας από τους πλέον εμβληματικούς παίκτες της Μπάγερν Μονάχου και σίγουρα ο λόγος του έχει ιδιαίτερη βαρύτητα. Ο αρχηγός των Βαυαρών, Μάνουελ Νόιερ θέλησε να στείλει ένα μήνυμα προς τη διοίκηση της ομάδας μέσα από τον μάνατζερ του.

Ο Τόμας Κροτ μίλησε για το μέλλον της καριέρας του πελάτη του και εξέφρασε την επιθυμία του Νόιερ να συνεχίσει στο σύλλογο του Μονάχου και μετά το 2021 όταν και λήγει το συμβόλαιο του.

Βέβαια, υπάρχει ένας όρος για να συμβεί αυτό. Ποιος είναι αυτό; Να αποκτήσει η Μπάγερν Μονάχου μία ομάδα η οποία θα είναι ικανή να χτυπήσει το Champions League. "Θέλει να κατακτήσει ξανά το Champions League. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Το 2021 λήγει το συμβόλαιο του με την Μπάγερν και δεν θέλει να σταματήσει. Τώρα μπαίνουμε στη φάση που πρέπει να πάρει μία απόφαση για το εάν θα ανανεώσει ή όχι με την Μπάγερν και φυσικά να κλείσει να κλείσει την καριέρα του σε αυτήν. Βέβαια, αυτή είναι μία προοπτική, αλλά όχι η μοναδική" δήλωσε μεταξύ άλλων ο μάνατζερ του Νόιερ.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό αναμένεται να έχουμε εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του Γερμανού τερματοφύλακα.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ