ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Ο Κοουτίνιο δεν θέλει να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα

Bayern's Philippe Coutinho celebrates after scoring his side's third goal during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and SV Werder Bremen in Munich, Germany, Saturday, Dec. 14, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Philippe Coutinho celebrates after scoring his side's third goal during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and SV Werder Bremen in Munich, Germany, Saturday, Dec. 14, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Ο Φιλίπε Κοουτίνιο έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στην Μπάγερν και μετά το καλοκαίρι, αλλά οι διοικούντες τη γερμανική ομάδα δεν έχουν αποφασίσει αν θα ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς του.

Η απόφαση του Φιλίπε Κοουτίνιο να αποχωρήσει τον Ιανουάριο του 2018 από τη Λίβερπουλ για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα δεν αποδείχθηκε σωστή, αφού ενάμιση χρόνο αργότερα ο Βραζιλιάνος σταρ δόθηκε με τη μορφή δανεισμού στην Μπάγερν, αφού δεν βρισκόταν στα βασικά πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

O 27χρονος μεσοεπιθετικός, με τη φανέλα των Βαυαρών, δείχνει να βρίσκει και πάλι τα πατήματά του, καθώς έχει επτά γκολ και οχτώ ασίστ σε 27 συμμετοχές σε πρωτάθλημα, DFB-Pokal και Champions League. Ωστόσο, παρά το γεγονός πως ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει κάτοικος Μονάχου και μετά το καλοκαίρι, οι διοικούντες τη γερμανική ομάδα δεν έχουν αποφασίσει αν θα ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς του.

Κι ο λόγος δεν είναι άλλος από το υψηλότατο αντίτιμο, αφού για να ενεργοποιηθεί η ρήτρα, θα πρέπει οι άνθρωποι της Μπάγερν να καταβάλλουν το ποσό των 110.000.000 ευρώ στους "μπλαουγκράνα". Από την πλευρά τους, οι Καταλανοί είναι ιδιαίτερα θετικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αφού ο Κοουτίνιο δύσκολα θα βρει θέση στην "Μπάρτσα" της νέας σεζόν, αλλά την ίδια στιγμή οι Βαυαροί τηρούν σιγή ιχθύος.

Το βέβαιο είναι πως, μέχρι το καλοκαίρι, θα υπάρξουν αρκετά επεισόδια, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών, με τον Βραζιλιάνο σταρ να ασκεί σίγουρα πίεση προκειμένου να παραμείνει παίκτης της Μπάγερν.

Photo Credits: AP Photo/Matthias Schrader

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ