ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Ο Λεβαντόβσκι κάνει την απονομή της Χρυσής Μπάλας στον εαυτό του

Μπάγερν: Ο Λεβαντόβσκι κάνει την απονομή της Χρυσής Μπάλας στον εαυτό του
DAVID RAMOS/POOL VIA AP

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι σάρωσε τα πάντα με την Μπάγερν τη φετινή σεζόν και δεν είχε πρόβλημα να εξομολογηθεί πως θεωρεί πως η Χρυσή Μπάλα έπρεπε να καταλήξει στα χέρια του.

Η σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι καθώς μέχρι και οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο θα ζήλευαν τα κατορθώματά του.

Ο Πολωνός επιθετικός σταμάτησε στα 55 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις ενώ έγινε ο μοναδικός στην ιστορία που κατακτάει το τρεμπλ (πρωτάθλημα και Κύπελλο Γερμανίας, μαζί με Champions League) όντας πρώτος σκόρερ και στις τρεις διοργανώσεις που χαμογέλασε στο φινάλε σηκώνοντας τις κούπες.

Τι του έλειπε για να ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική ευτυχία του; Μα φυσικά η Χρυσή Μπάλα που δεν θα απονεμηθεί μέσα στο 2020 ελέω κορονοϊού, με τον 32χρονο κανονιέρη της ομάδας του Μονάχου να εξομολογείται πως αν έδινε φέτος κάπου το βραβείο θα ήταν στον ίδιο.

"Θα έδινα τη Χρυσή Μπάλα στον εαυτό μου. Πήρα τα πάντα με την Μπάγερν και σε όλες τις διοργανώσεις ήμουν κορυφαίος σκόρερ.

Καταλαβαίνω πως ίσως η πίεση του ανταγωνισμού για έναν άλλον παίκτη μπορεί να είναι μεγαλύτερη. Όμως αν οποιοσδήποτε άλλος έκανε ό,τι εγώ δεν θα κέρδιζε τη Χρυσή Μπάλα;", αναρωτήθηκε ο "Λέβα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ