ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Ο Ρουμενίγκε περιμένει την Λίβερπουλ για Τιάγκο

Μπάγερν: Ο Ρουμενίγκε περιμένει την Λίβερπουλ για Τιάγκο
DAVID RAMOS/POOL VIA AP

Ο Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε παραδέχτηκε πως ο Τιάγκο ψάχνει μία αλλαγή στην καριέρα του και άφησε να εννοηθεί πως περιμένει πρόταση από την Λίβερπουλ για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό.

Ο Τιάγκο Αλκάνταρα συμπλήρωσε επτά χρόνια παρουσίας στο Μόναχο και στο διάστημα αυτό έχει χορτάσει τίτλους με την Μπάγερν, κατακτώντας1 Champions League, 7 πρωταθλήματα Γερμανίας και 4 Κύπελλα.

Τώρα όμως, στα 29 του χρόνια, δείχνει να θέλει μία αλλαγή στη καριέρα του, με την Λίβερπουλ να είναι η ομάδα που εμφανίζεται ως εκείνη που φλερτάρει μαζί του και την Μπάγερν να περιμένει να βγάλει πάνω από 30.000.000 ευρώ από το συγκεκριμένο deal.

"Περιμένουμε μία πρόταση από άλλη ομάδα μέσα στις προσεχείς ημέρες. Ο Τιάγκο μάς είπε ότι στο τέλος της καριέρας του, θα ήθελε να δοκιμάσει κάτι καινούριο", δήλωσε στην Welt Am Sonntag ο CEO της Μπάγερν, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, αρχίζοντας ουσιαστικά την αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρηση του παίκτη.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες από την Αγγλία, δεν αποκλείεται η καθυστέρηση από πλευράς Λίβερπουλ να έχει να κάνει με το θέμα του Βαϊνάλντουμ που ενδιαφέρει την Μπαρτσελόνα, με τους κόκκινους να ενδέχεται να περιμένουν την πώληση του Ολλανδού (λήγει το 2021 το συμβόλαιό του) για να εξασφαλίσουν χρήματα και να αποκτήσουν τον Τιάγκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ