ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπάγερν: Ο Χένες απειλεί τους παίκτες με σαρωτικές αλλαγές στο ρόστερ!

Bayern Munich president Uli Hoeness arrives for the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Bayer Leverkusen in Munich, Germany, Saturday, Sept. 15, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern Munich president Uli Hoeness arrives for the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Bayer Leverkusen in Munich, Germany, Saturday, Sept. 15, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Αφού "έκραξε" τους δημοσιογράφους για την κακή πορεία της Μπάγερν, τώρα "βγάζει στη σέντρα" τους παίκτες. Ο Ούλι Χένες ξεκαθαρίζει ότι όλοι βρίσκονται υπό κρίση κι απειλεί με ριζική αλλαγή του ρόστερ το επόμενο καλοκαίρι.

Η έκτακτη συνέντευξη τύπου που παρέθεσαν οι Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, Ούλι Χενες και Χασάν Σαλιμάχιτζιτς την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου για να εκτονώσουν την αγωνιστική κρίση της Μπάγερν είχε μετατραπεί σε απειλές κατά των δημοσιογράφων που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας του Μονάχου.

Ο πρόεδρος της Μπάγερν τώρα "βγάζει στη σέντρα" τους παίκτες της πρωταθλήτριας Γερμανίας και τους θέτει προ των ευθυνών τους. Με συνέντευξή του στο "Kicker" ο Ούλι Χένες ξεκαθαρίζει ότι όλοι βρίσκονται υπό κρίση για τους επόμενες τρεις με τέσσερις μήνες κι απειλεί με ριζική αλλαγή του ρόστερ το καλοκαίρι του 2019.

"Πρέπει να πούμε στους παίκτες ότι είναι υπό κρίση τους επόμενους τρεις ή τέσσερις μήνες. Έπειτα, θα δούμε σε ποιους μπορούμε ακόμη να υπολογίζουμε. Ίσως χρειαστεί να προχωρήσουμε σε ριζική αλλαγή του ρόστερ. Εξαρτάται από τους ίδιους. Έτσι κι αλλιώς θα μπούμε ιδιαίτερα δυναμικά στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού του 2019", υποστήριξε ο Χένες.

Σύμφωνα με το "Kicker" οι Βαυαροί δεν πρόκεται ν' ασκήσουν την οψιόν αγοράς του Χάμες Ροντρίγκες από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ μοιάζει δύσκολο ν' ανανεωθούν τα συμβόλαια του 34χρονου Άριεν Ρόμπεν και του 35χρονου Φρανκ Ριμπερί, τα οποία αμφότερα εκπνέουν τον προσεχή Ιουνίο.

Ερωτηματικό παραμένει η στάση που θα υιοθετηθεί με τους άλλους σταρ της Μπάγερν, όπως τους Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, Ματς Χούμελς, Ζερόμ Μπόατενγκ και Τόμας Μίλερ.

Η Μπάγερν έχει μετά από 11 ματς στην πρώτη κατηγορία τους γερμανικού πρωταθλήματος 20 βαθμούς και βρίσκεται στην 5η θέση, επτά βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ