ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Πλήγμα με Σούλε ενόψει Ολυμπιακού

Bayern's Niklas Suele plays during the German Bundesliga soccer match between FC Schalke 04 and Bayern Munich in Gelsenkirchen, Germany, Saturday, Aug. 24, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Bayern's Niklas Suele plays during the German Bundesliga soccer match between FC Schalke 04 and Bayern Munich in Gelsenkirchen, Germany, Saturday, Aug. 24, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Λίγες μέρες πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης", ο Νίκλας Σούλε τραυματίστηκε, πιθανότατα σοβαρά, και όλα δείχνουν ότι χάνει την αναμέτρηση της Μπάγερν στην Ελλάδα.

Η Μπάγερν όχι μόνο δέχτηκε γκολ από την Άουγκσμπουργκ μόλις 27 δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα, αλλά έχασε νωρίς νωρίς και τον βασικό της στόπερ. Ο Νίκλας Σούλε τραυματίστηκε στο γόνατο, ενδεχομένως πολύ σοβαρά, και βγήκε εκτός αγώνα, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί στο 12' από τον Αλάμπα.

Η εξέλιξη αυτή για τους Βαυαρούς και τον 24χρονο Γερμανό κεντρικό αμυντικό έρχεται μόλις τρεις μέρες πριν από την αναμέτρηση στο "Γ. Καραϊσκάκης" με τον Ολυμπιακό, για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η Μπάγερν δέχτηκε γκολ στα 27 δευτερόλεπτα
TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ