ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Sold out σε όλα τα παιχνίδια της για τη νέα σεζόν

Bayern players celebrate their win after the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Borussia Dortmund in the Allianz Arena in Munich, Germany, on Saturday, April 6, 2019. Bayern won 5-0. (AP Photo/Kerstin Joensson)
Bayern players celebrate their win after the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Borussia Dortmund in the Allianz Arena in Munich, Germany, on Saturday, April 6, 2019. Bayern won 5-0. (AP Photo/Kerstin Joensson) AP PHOTO/KERSTIN JOENSSON

Οι οπαδοί της Μπάγερν εξάντλησαν όλα τα εισιτήρια που έβγαλε στην κυκλοφορία η ομάδα του Μονάχου για τα εντός αλλά και τα εκτός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος τη νεα σεζόν!

Η Μπάγερν Μονάχου είναι η απόλυτη κυρίαρχος εντός των συνόρων την τελευταία δεκαετία έχοντας κατακτήσει επτά σερί πρωταθλήματα και οι οπαδοί της φρόντισαν να ανταμείψουν τους παίκτες με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Αυτός ήταν να εξαφανίσουν όλα τα εισιτήρια που τέθηκαν προς πώληση για τα παιχνίδια των Βαυαρών στη Bundesliga τη νέα σεζόν, με τους ανθρωπους της Μπάγερν να κάνουν γνωστό πως δεν υπάρχουν άλλα εισιτήρια προς πώληση ούτε για τα εντός ούτε για τα εκτός έδρας παιχνίδια!

"Κάθε εντός και εκτός έδρας παιχνίδι για τη νέα σεζόν είναι sold out", ανακοίνωσε επίσημα η Μπάγερν μέσω του λογαριασμού της στο Twitter ενώ την ίδια ώρα φιλοξενεί δηλώσεις του Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε που τόνισε: "Είμαστε χαρούμενοι για το υψηλό ενδιαφέρον, δείχνει για μία ακόμα φορά πόσο ελκυστική είναι η Μπάγερν".

Σημειώνεται πως παρά τα τρελά αυτά νούμερα που έχει να επιδείξει η Μπάγερν, έρχεται δεύτερη εδώ και αρκετά χρόνια στο θέμα των εισιτηρίων, με τον μέσο όρο θεατών στο "Signal Iduna Park" που αγωνίζεται η Ντόρτμουντ να ειναι σταθερά πάνω από 80.000!

Photo Credits: AP Photo/Kerstin Joensson

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Οι 20 κορυφαίες γκολάρες της Μπουντεσλίγκα
TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ