ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Στη μεταγραφική λίστα ο Σανέ

CORRECTS ID OF PLAYER   Manchester City's Leroy Sane celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Wednesday April 24, 2019. (AP Photo/Jon Super)
CORRECTS ID OF PLAYER Manchester City's Leroy Sane celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Wednesday April 24, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP

Ο εξτρέμ της Μάντσεστερ Σίτι, Λερόι Σανέ είναι στην μεταγραφική λίστα της Μπάγερν Μονάχου, καθώς το μέλλον του Γερμανού στους "Πολίτες" είναι αμφίβολο, σύμφωνα με τη "Kicker".

Ο Λερόι Σανέ έχει βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα της Μάντσεστερ Σίτι μόλις 21 φορές τη φετινή σεζόν. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είχε αναφέρει στη συνέντευξη Τύπου του τελικού Κυπέλλου Αγγλίας ότι οι άνθρωποι της ομάδας έχουν προσπαθήσει να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Γερμανού εξτρέμ, καθώς εκείνος τον υπολογίζει για την επόμενη σεζόν.

Τα αγγλικά Μέσα υποστηρίζουν ότι αν ο Σανέ δεν συμφωνήσει στην επέκταση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το 2021, τότε το καλοκαίρι πιθανόν να αφήσει τη Μάντσεστερ Σίτι.

Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό "Kicker", η Μπάγερν Μονάχου θα ήταν ένας πιθανός προορισμός του 23χρονου εξτρέμ, αν τελικά φύγει από την Αγγλία. Ο Σανέ αγωνίζεται σε μία θέση, όπου οι "Βαυαροί" πονάνε, αφού Ρόμπεν και Ριμπερί αποχωρούν και μένουν μονάχα με Κομάν και Γκνάμπρι.

Έτσι, ο Σανέ παρουσιάζεται ως μία ιδανική λύση, αφού πρόκειται μάλιστα για έναν ποδοσφαιριστή που γνωρίζει τη Bundesliga, καθώς έχτισε το όνομά του στη Σάλκε. Η Μπάγερν ενδιαφέρθηκε γι' αυτόν το 2016, όμως τελικά μετακινήθηκε στη Σίτι για 50.500.000 ευρώ.

Οι "Βαυαροί" έχουν στραμμένα τα βλέμματά τους και στην περίπτωση του Κάλουμ Χάντσον-Οντόι της Τσέλσι. Όμως, όπως υποστηρίζει η "Kicker", η Μπάγερν δεν έχει μπει ακόμη σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα του Λονδίνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Στο στόχαστρο της Λεβερκούζεν ο Σισέ
Στην Bundesliga η Πάντερμπορν, στα μπαράζ με Στουτγκάρδη η Ουνιόν
TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ