ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Στο Μόναχο με ιδιωτικό τζετ ο Σανέ

Manchester City's Leroy Sane celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Wednesday April 24, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Manchester City's Leroy Sane celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Wednesday April 24, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

O Λερόι Σανέ έφτασε αργά το απόγευμα της Τετάρτης (01/07) στο Μόναχο και αναμένεται εντός της ημέρας να περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Μπάγερν.

Στο Μόναχο βρίσκεται από αργά το απόγευμα της Τετάρτης (01/07) ο Λερόι Σανέ. Ο διεθνής Γερμανός εξτρέμ θα συνεχίσει την καριέρα στην Μπάγερν, η οποία ήρθε σε συμφωνία με τη Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτησή του αντί 50.000.000 ευρώ.

Mία μεταγραφή που καθυστέρησε ένα χρόνο εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού του Σανέ, που έχασε το μεγαλύτερο μέρος της φετινής σεζόν λόγω ρήξης χιαστού. Ωστόσο, ο τραυματισμός δεν ήταν ικανός να αναγκάσει τους Βαυαρούς να κάνουν πίσω, αφού ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός θεωρείται ιδανικός διάδοχος του Φρανκ Ριμπερί στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Μάλιστα, ο 24χρονος εξτρέμ πέρασε τον πρώτο κύκλο των ιατρικών εξετάσεων αργά το βράδυ της Τετάρτης και εντός της ημέρας δεν αποκλείεται να έχουμε και τις επίσημες ανακοινώσεις. Την εφετινή σεζόν ο Σανέ είχε τρεις συμμετοχές συνολικά με τους "πολίτες", ενώ απ' το 2016, όταν κι αποκτήθηκε από τη Σάλκε, είχε 39 γκολ και 45 ασίστ σε 135 αναμετρήσεις.

Photo Credits: AP Photo/Jon Super

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπάγερν: Έκλεισε το deal με την Μάντσεστερ Σίτι για Σανέ
TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ