ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Συζητάει με τον Άγιαξ για Ντεστ

Ajax's Sergino Dest kicks the ball during a 1st leg, round of 32, of the Europa League soccer match between Getafe and Ajax at the Coliseum Alfonso Perez stadium in Getafe, outskirts of Madrid, Spain, Thursday, Feb. 20, 2020. (AP Photo/Bernat Armangue)
Ajax's Sergino Dest kicks the ball during a 1st leg, round of 32, of the Europa League soccer match between Getafe and Ajax at the Coliseum Alfonso Perez stadium in Getafe, outskirts of Madrid, Spain, Thursday, Feb. 20, 2020. (AP Photo/Bernat Armangue) AP

Στο στόχαστρο της Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται ο 19χρονος δεξιός μπακ, Σερζίνιο Ντεστ, και οι Βαυαροί συζητούν ήδη με τον Άγιαξ για την απόκτησή του.

Η Μπάγερν Μονάχου προετοιμάζεται για την πρώτη αγωνιστική της Bundesliga, όπου θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή (18/9) την Σάλκε. Οι Βαυαροί ωστόσο έχουν το μυαλό τους και στον μεταγραφικό σχεδιασμό τους.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ESPN, αλλά και ο δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η γερμανική ομάδα κοιτάζει την περίπτωση του Σερζίνιο Ντεστ από τον Άγιαξ. Ο 19χρονος δεξιός μπακ θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην θέση του και αρέσει πάρα πολύ στον Χάνσι Φλικ.

Μάλιστα, οι άνθρωποι της Μπάγερν Μονάχου έχουν ξεκινήσει ήδη τις συζητήσεις τους με τον Αίαντα. Ο Ντεστ βρίσκεται επίσης και στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα, καθώς τον παρακολουθεί ο Ρόναλντ Κούμαν.

Οι Καταλανοί όμως δεν θα προβούν σε κάποια κίνηση, αν δεν προχωρήσουν πρώτα στην πώληση του Νέλσον Σεμέντο, σύμφωνα με το ESPN. Ο Ντεστ προέρχεται από το φυτώριο του Άγιαξ, ενώ με την πρώτη ομάδα μετράει 36 συμμετοχές με δύο γκολ και έξι ασίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Φλικ: "Συγχαρητήρια στην Λίβερπουλ, ο Τιάγκο είναι εκπληκτικός παίκτης"
Champions League: Βαυαρική κυριαρχία στα βραβεία, χωρίς Μέσι, Ρονάλντο η λίστα των υποψήφιων
TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ