ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Θέλει τον Μαρσέλο Μπρόζοβιτς

Croatia's Marcelo Brozovic gestures during the UEFA Nations League soccer match between England and Croatia at Wembley stadium in London, Sunday Nov. 18, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Croatia's Marcelo Brozovic gestures during the UEFA Nations League soccer match between England and Croatia at Wembley stadium in London, Sunday Nov. 18, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η Μπάγερν Μονάχου εξετάζει την περίπτωση του 27χρονου μέσου της Ίντερ, Μαρσέλο Μπρόζοβιτς. Προορίζεται για αντικαταστάτης του Αλκάνταρα, ενώ οι Βαυαροί προσφέρουν στους Μιλανέζους και τον Τολισό.

Η Μπάγερν Μονάχου ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μαρσέλο Μπρόζοβιτς της Ίντερ, σύμφωνα με την Tuttosport. Ο Μπρόζοβιτς είναι ένας από τους βασικούς παίκτες του Αντόνιο Κόντε, μετά την επιστροφή στα δράση λόγω κορονοϊού, αν και έχει απασχολήσει τον τύπο με την κακή εξωγηπεδική του συμπεριφορά.

Στο Μόναχο ωστόσο τον βλέπουν ως τον ιδανικό αντικαταστάτη του Τιάγκο Αλκάνταρα, ο οποίος θα φύγει αυτό το καλοκαίρι, όπως δήλωσε ο Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε. Ο 27χρονος Κροάτης μέσος έχει συμβόλαιο με την Ίντερ μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Μάλιστα οι Βαυαροί για να κάνουν πιο εύκολη την μεταγραφική υπόθεση, είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν τον Κορεντέν Τολισό στους "Νερατζούρι", ως έμψυχο αντάλλαγμα. Ο 25χρονος μέσος, ο οποίος έχει φορέσει μια φορά την φανέλα της εθνικής Γαλλίας, δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής με τον Φλικ στον πάγκο της ομάδας. Το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Γερμανίας εκπνέει το καλοκαίρι του 2022.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ