ΜΠΑΓΕΡΝ

"Ντου" με 165 εκατ. € η Μπάγερν για τους διαδόχους Ρόμπεν - Ριμπερί

Bayern's Arjen Robben from the Netherlands, right, celebrates with teammate Franck Ribery from France after scoring his side's opening goal during the German first division Bundesliga soccer match between FC Bayern and SC Freiburg in the Allianz Arena in Munich, Germany, on Tuesday, Dec. 16, 2014. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Arjen Robben from the Netherlands, right, celebrates with teammate Franck Ribery from France after scoring his side's opening goal during the German first division Bundesliga soccer match between FC Bayern and SC Freiburg in the Allianz Arena in Munich, Germany, on Tuesday, Dec. 16, 2014. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Η Μπάγερν Μονάχου ψάχνει τους αντικαταστάτες των Ριμπερί - Ρόμπεν και φέρεται διατεθειμένη να σπρώξει 165 εκατ. ευρώ στην αγορά για τους δύο βασικούς της στόχους.

Δύο δυνατές μεταγραφές και ακριβές έχει πραγματοποιήσει η Μπάγερν Μονάχου μέχρι στιγμής. Οι Βαυαροί με 80 εκατ. ευρώ και με 35 εκατ. ευρώ απέκτησαν τους Λούκας Ερνάντεζ και Μπέντζαμιν Παβάρ. Ωστόσο, η μεγάλη επιχείρηση των Γερμανών, τη δεδομένη στιγμή, είναι να καλυφθεί το κενό των Ρόμπεν και Ριμπερί.

Σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, η διοίκηση της Μπάγερν δεν θα φοβηθεί το άνοιγμα, αφού για να βρει αντικαταστάτες στη θέση των δύο προαναφερθέντων είναι δεδομένο πως χρειάζονται χρήματα. Οι ποδοσφαιριστές που θέλει η γερμανική ομάδα έχουν "κλειδώσει".

Ο πρώτος είναι ο Λερουά Σανέ και ο δεύτερος ο Νικολά Πεπέ της Λιλ. Για τον πρώτο η Μπάγερν αναμένεται να κάνει πρόταση 90 εκατ. ευρώ στην Μάντσεστερ Σίτι, ενώ τους Γάλλους θα επιχειρήσουν να τους δελεάσουν με 75 εκατ. ευρώ, ένα ποσό που μοιάζει ικανό να πείσει τη Λιλ να πει το "ok" στη μεταγραφή.

Στην Αγγλία, πάντως, επισημαίνουν ότι του Σανέ είναι εξαιρετικά δύσκολο, διότι πρόκειται για ποδοσφαιρική μονάδα, βασική, στο πλάνο του Πεπ Γκουαρδιόλα ο οποίος τη νέα σεζόν εκτός από το πρωτάθλημα στοχεύει να κάνει κάτι καλύτερο με τη Σίτι στο Champions League. Όσον αφορά στον Πεπέ, πολλάκις δημοσιεύματα έχουν υποστηρίξει ότι προτιμά πρώτα απ' όλα να πάει στην Παρί Σεν Ζερμέν, όμως κάτι τέτοιο αναμένεται να ξεκαθαρίσει όταν πρώτα οι Παριζιάνοι καταλήξουν με τον Νεϊμάρ.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ