ΜΠΑΓΕΡΝ

Ρουμενίγκε: "Ο Αλκάνταρα θέλει να φύγει από την Μπάγερν"

Bayern's Thiago Alcantara celebrates after scoring his side's fourth goal during the Champions League round of 16 first leg soccer match between FC Bayern Munich and Arsenal, in Munich, Germany, Wednesday, Feb. 15, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Thiago Alcantara celebrates after scoring his side's fourth goal during the Champions League round of 16 first leg soccer match between FC Bayern Munich and Arsenal, in Munich, Germany, Wednesday, Feb. 15, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Ο Ρουμενίγκε μίλησε για τον Τιάγκο Αλκάνταρα, ο οποίος θέλει να φύγει από την Μπάγερν Μονάχου, αλλά και τον Νταβίντ Αλάμπα που είναι σε συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου, Καρλ-Χάινς Ρουμενίγκε, ενημέρωσε σε συνέντευξη τύπου για τις περιπτώσεις τον Τιάγκο Αλκάνταρα και Νταβίντ Αλάμπα, των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται το επόμενο καλοκαίρι. Όπως δήλωσε ο Γερμανός πρώην παίκτης των Βαυαρών, ο Αλκάνταρα θέλει να φύγει, ενώ ο Αλάμπα είναι σε συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Συγκεκριμένα για τον αν θα παίξουν στοChampions Leagueείπε: "Θα παίξουν σίγουρα για εμάς, θα το δείτε. Πρέπει να πω ξεκάθαρα ότι δεν επιταχύνουμε τις συζητήσεις για τα συμβόλαια τώρα. Αυτό που είναι σημαντικό, είναι ότι ο Νταβίντ (Αλάμπα) και ο Τιάγκο (Αλκάνταρα) είναι συγκεντρωμένοι στοChampions League,το οποίο αρχίζει σε δύο εβδομάδες".

Για τις διαπραγματεύσεις για την ανανέωση των συμβολαίων: "Λίγο καιρό πριν, ο Τιάγκο μας είπε ότι θα ήθελε κάτι καινούργιο πριν η καριέρα του τελειώσει. Μέχρι σήμερα, κανένας σύλλογος δεν ήρθε σε επαφή μαζί μας για τον παίκτη. Δεν ξέρω αν ο Τιάγκο έχει μιλήσει με κάποια ομάδα από μόνος του. Με τον Νταβίντ πρέπει να περιμένουμε και να δούμε. Οι συζητήσεις με τον ατζέντη του προοδεύουν".

Ο Τιάγκο Αλκάνταρα σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα είναι πολύ κοντά στο να πάρει μεταγραφή στην Λίβερπουλ, ενώ για τον Νταβίντ Αλάμπα ενδιαφέρεται η Μάντσεστερ Σίτι, καθώς ο Αυστριακός αμυντικός χαίρει της εκτίμησης του Πεπ Γκουαρντιόλα.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ