ΜΠΑΓΕΡΝ

Το Κατάρ καλεί τον Ριμπερί

Bayern midfielder Franck Ribery, right, duels for the ball with Liverpool midfielder Fabinho during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Bayern Munich and Liverpool at the Allianz Arena, in Munich, Germany, Wednesday, March 13, 2019. (AP Photo/Kerstin Joensson)
Bayern midfielder Franck Ribery, right, duels for the ball with Liverpool midfielder Fabinho during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Bayern Munich and Liverpool at the Allianz Arena, in Munich, Germany, Wednesday, March 13, 2019. (AP Photo/Kerstin Joensson) AP

Ο Ριμπερί το καλοκαίρι αφήνει την Μπάγερν Μονάχου και σύμφωνα με το "Kicker", ο Γάλλος έχει βάλει πλώρη για Κατάρ.

Ένας μεγάλος κύκλος φαίνεται να κλείνει για τον Ριμπερί στην Μπάγερν Μονάχου. Ο 36χρονος Γάλλος αριστερός εξτρέμ βρίσκεται στην "Allianz Arena" από το 2007, μετράει 8 πρωταθλήματα, 5 κύπελλα και 1 Champions League και αποτελεί μία από τις "σημαίες" των Βαυαρών.

Σύμφωνα με το " Kicker", ο Ριμπερί ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και υπάρχει ήδη φαβορί. Η Αλ-Σαντ από το Κατάρ φέρεται να θέλει να κάνει τον Γάλλο δικό της. Μάλιστα, αν συμβεί αυτό τότε θα παίξει μαζί με τον Τσάβι Ερντάντεθ, ο οποίος βρίσκεται εκεί από το 2015, όταν άφησε την Μπαρτσελόνα.

Πάντως, όπως αναφέρουν οι Γερμανοί, τίποτα ακόμη δεν είναι σίγουρο και τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Επιπλέον, υπάρχει ενδιαφέρον για τον Ριμπερί και από τους Γούεστερν Σίντνεϊ Γουόντερερς της Αυστραλίας, όπου προπονητής είναι ο παλιός παίκτης της Μπάγερν και της Λίβερπουλ, Μάρκους Μπάμπελ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κλοπ: "Είναι όλα μ@λ@κίες"
Έκρηξη Μιχάιλοβιτς για Αλέγκρι και Γιουβέντους
TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ