ΜΠΑΓΕΡΝ

Τυχερός στην... ατυχία του ο Αλάμπα

Bayern's David Alaba scores the opening goal during the German Bundesliga soccer match between VfL Wolfsburg and FC Bayern Munich in Wolfsburg, Germany, Saturday, April 29, 2017. (AP Photo/Michael Sohn)
Bayern's David Alaba scores the opening goal during the German Bundesliga soccer match between VfL Wolfsburg and FC Bayern Munich in Wolfsburg, Germany, Saturday, April 29, 2017. (AP Photo/Michael Sohn) AP PHOTO/MICHAEL SOHN

Τα σενάρια που έκαναν λόγο για ρήξη χιαστού δεν επιβεβαιώθηκαν για τον Νταβίντ Αλάμπα, καθώς η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Αυστριακός ακραίος μπακ της Μπάγερν ήταν τελικά "καθαρή".

Επανήλθε στη θέση της η καρδιά του Κροάτη τεχνικού της Μπάγερν, Νίκο Κόβατς, ύστερα από την μαγνητική του Νταβίντ Αλάμπα, ο οποίος απέφυγε τα χειρότερα, γλιτώνοντας τη ρήξη χιαστού κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης για το γερμανικό Σούπερ Καπ.

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του διεθνούς Αυστριακού πλάγιου αμυντικού, ωστόσο ο τραυματισμός του αποδείχθηκε επιπόλαιος, καθώς ο 26χρονος αναμένεται να απουσιάσει (προληπτικά) από τον αγώνα των Βαυαρών ενάντια στην Ντρόχτερσεν (18/8), για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Photo Credits: AP Photo/Michael Sohn

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ