ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χένες: "Η Μπάγερν δεν θα έδινε ποτέ 100.000.000 ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο"

Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates after he scored his side's second goal during a Serie A soccer match between AC Milan and Juventus, at Milan's San Siro stadium, Sunday, Nov. 11, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates after he scored his side's second goal during a Serie A soccer match between AC Milan and Juventus, at Milan's San Siro stadium, Sunday, Nov. 11, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Ο πρόεδρος της Μπάγερν, Ούλι Χένες, εξήγησε γιατί οι Βαυαροί δεν θα δαπανούσαν ποτέ το ποσό των 100.000.000 ευρώ για ν' αποκτήσουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η κακή πορεία της Μπάγερν την τρέχουσα σεζόν έχει σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ τις ρίζες της στη μεταγραφική πολιτική που ακολούθησαν οι Βαυαροί κατά την παρελθούσα (θερινή) μεταγραφική περίοδο.

Ο πρόεδρος της ομάδας του Μονάχου, Ούλι Χένες, ρωτήθηκε για την πιθανότητα απόκτησης του Κριστιάνο Ρονάλντο κι εξήγησε γιατί η πρωταθλήτρια Γερμανίας δεν θα δαπανούσε ποτέ το ποσό που δαπάνησε η Γιουβέντους (100.000.000 ευρώ) για να τον αποκτήσει από τη Ρεάλ.

"Η Μπάγερν δεν θα πλήρωνε 100.000.000 ευρώ για τον Κριστιάνο. Θα το κάναμε με κλειστά τα μάτια εάν ήταν 24 ετών, αλλά είναι 33", υποστήριξε ο Ούλι Χένες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ