ΜΠΑΓΕΡΝ

Χένες: "Θέλουμε τον Χάβερτς"

Bayern Munich president Uli Hoeness arrives for the annual general meeting of FC Bayern Munich soccer club and his farewell in Munich, Germany, Friday, Nov. 15, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern Munich president Uli Hoeness arrives for the annual general meeting of FC Bayern Munich soccer club and his farewell in Munich, Germany, Friday, Nov. 15, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Ο επίτιμος πρόεδρος της Μπάγερν, Ούλι Χένες, παραδέχθηκε ότι ο μεσοεπιθετικός της Λεβερκούζεν, Κάι Χάβερτς, βρίσκεται στο στόχαστρο των Βαυαρών.

Μπορεί η Μπάγερν να συνέτριψε με 5-0 τη Φορτούνα και να οδεύει προς την κατάκτηση του όγδοου διαδοχικού πρωταθλήματος, ωστόσο τα σχέδια για τη νέα σεζόν είναι σε εξέλιξη.

Ο επίτιμος πρόεδρος της ομάδας από το Μόναχο, Ούλι Χένες, παραδέχθηκε ότι οι Βαυαροί θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Κάι Χάβερτς. Κράτησε, ωστόσο, χαμηλά την μπάλα και τόνισε ότι ακόμη είναι δύσκολο να υπάρξουν εξελίξεις λόγω των οικονομικών επιπτώσεων του κορονοϊού.

"Θα θέλαμε να έχουμε τον Χάβερτς, αλλά ακόμη είναι δύσκολο να σχεδιάσουμε την μεταγραφική μας πολιτική με τη νέα οικονομική κατάσταση που διαμορφώνεται στο ποδόσφαιρο", υποστήριξε ο Ούλι Χένες ο οποίος παράλληλα εξέφρασε την ελπίδα η επόμενη σεζόν να ξεκινήσει με τον Λερόι Σανέ στο ρόστερ.

Ο Χάβερτς είναι ο σταρ της Λεβερκούζεν. Ο 20χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός έχει πετύχει 11 γκολ σε 26 ματς της Bundesliga με τις ασπιρίνες, 3 γκολ σε ισάριθμα ματς στο Europa League, ενώ έπαιξε σε 5 ματς στο Champions League και σε τέσσερα στο κύπελλο Γερμανίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Από πεντάρα σε πεντάρα οι Βαυαροί
Γκολ και θέαμα στις αναμετρήσεις της 29ης αγωνιστικής
Με μάσκα προσωπίδα ο Μπεκενμπάουερ
TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ