ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χέρτα Βερολίνου - Μπάγερν Μονάχου 2-0: Νέα γκέλα για την Μπάγερν που απέκτησε συγκάτοικο στην κορυφή

Bayern goalkeeper Manuel Neuer walks on the pitch during the German Bundesliga soccer match between Hertha BSC Berlin and FC Bayern Munich in Berlin, Germany, Friday, Sept. 28, 2018. (AP Photo/Michael Sohn)
Bayern goalkeeper Manuel Neuer walks on the pitch during the German Bundesliga soccer match between Hertha BSC Berlin and FC Bayern Munich in Berlin, Germany, Friday, Sept. 28, 2018. (AP Photo/Michael Sohn) AP

Για την 6η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος η Μπάγερν Μονάχου ηττήθηκε στην έδρα της Χέρτα Βερολίνου με 2-0. Δεύτερη σερί γκέλα για την ομάδα του Κόβατς.

Η Μπάγερν Μονάχου, αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League δεν κατάφερε να συνέλθει άμεσα από το εντός έδρας 1-1 με την Άουγκσμπουργκ.

Στο σπίτι της Χέρτα Βερολίνου, που αποτελεί την έκπληξη της Bundesliga μέχρι στιγμής, οι Βαυαροί ηττήθηκαν με 2-0.

Οι γηπεδούχοι, μάλιστα, "καθάρισαν" την αναμέτρηση από το πρώτο ημίχρονο χάρη στα γκολ των Ιμπίσεβιτς (πέναλτι) και Ντούντα στο 23' και στο 44' αντίστοιχα.

Η ομάδα του Πολ Νταρντάι με αυτή τη σπουδαία νίκη έφτασε τους 13 βαθμούς και έπιασε την Μπάγερν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ακολουθούν στην θέσεις 3 και 4 οι Ντόρτμουντ και Βέρντερ με 11 βαθμούς.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ:

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ (29/9)

Βόλφσμπουργκ - Γκλάντμπαχ (16:30)

Νυρεμβέργη - Φορτούνα Ντίσελντορφ (16:30)

Σάλκε - Μάιντζ (16:30)

Στουτγκάρδη - Βέρντερ Βρέμης (16:30)

Χόφενχαϊμ - Λειψία (16:30)

Μπάγερ Λεβερκούζεν - Μπορούσια Ντόρτμουντ (19:30)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (30/9)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Ανόβερο (16:30)

Άουγκσμπουργκ - Φράιμπουργκ (19:00)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ