ΤΣΕΛΣΙ

Διαδικτυακή επίθεση στο εστιατόριο του Νταβίντ Λουίζ από οπαδούς της Τσέλσι

Chelsea's David Luiz reacts during the English Premier League soccer match between Chelsea and Southampton at Stamford Bridge stadium in London, England, Wednesday, Jan. 2, 2019. (AP Photo/Frank Augstein)
Chelsea's David Luiz reacts during the English Premier League soccer match between Chelsea and Southampton at Stamford Bridge stadium in London, England, Wednesday, Jan. 2, 2019. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Ο τρόπος με τον οποίο αποφάσισε να πιέσει ο Νταβίντ Λουίζ τη μεταγραφή του στην Άρσεναλ εξόργισε τους οπαδούς της Τσέλσι. Οι "μπλε" κατέκλυσαν με αρνητικά σχόλια το ρεστοράν του Βραζιλιάνου.

Η Άρσεναλ έκανε κίνηση για τον Νταβίντ Λουίζ, ο Βραζιλιάνος "ψήθηκε" να φύγει από την Τσέλσι και αφού δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση των "μπλε", οι δύο ομάδες τα βρήκαν σχετικά γρήγορα για να γίνει η μεταγραφή.

Στους οπαδούς της ομάδας του Φρανκ Λάμπαρντ, πάντως, η στάση του διεθνούς στόπερ δεν άρεσε καθόλου. Έψαξαν τρόπο να τον τιμωρήσουν και τον βρήκαν εν τέλει μέσω ίντερνετ. Τι έκαναν; Γέμισαν με αρνητικά σχόλια και κριτικές το ρεστοράν που διατηρεί ο ποδοσφαιριστής στην αγγλική πρωτεύουσα.

"Δεν ξέρω για το φαγητό, αλλά ο ιδιοκτήτης είναι σίγουρα απατεώνας" έγραψε ένας οπαδός, ενώ ένας άλλος συνέχισε "...απόλυτο σκουπίδι, γεμάτο φίδια..."

Και όσοι δεν σχολίασαν αρκέστηκαν στο να βάλουν ένα αστέρι στην κριτική τους. Η μετακίνηση του Νταβίντ Λουίζ αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ώρες.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ